Framåt

Cornelias utveckling fortsätter framåt. Igår lärde hon sig att sätta sig upp själv. Så ni kan tänka er att livet har blivit så mycket roligare nu. Det är bus och rackartyg i stort sett hela dagarna. Sladdarna från tv:n/dvd:n är jätte intressanta, så dit kryper vi så fort det bara går. Helst när mamma och pappa inte ser, sen väntar hon där tills vi ser och då börjar hon att dra i sladdarna. 

Annars så är vi just nu inne i en liten jobbig period då det är dags för att sova för natten. Hon vill inte riktigt komma i ro utan det är mycket tjorv tills den lilla somnar. Ikväll testade jag en ny grej och det var att ge Cornelia flaskan med välling så hon fick dricka den själv i spjälsängen, vilket hon verkade gilla. Har aldrig hört henne mmm:a så mycket till välling tidigare. Men sen när maten var slut så började "tjorvet" igen. Men vi ger inte upp, imorgon gör vi ett nytt försök i samma stil.

Nu ska jag ta och slå in mammas födelsedagspresenter, sen blir det nog ryggläge framför tv:n resten av kvällen. 


Kommentarer
Postat av: Hanna

Heja heja Cornelia :) Tänk hur de små ska fara omkring nästa gång vi ses..Jösses! Bara att hålla hårt i inredningen ;)



Blev ju himla bra på altanen också, nu kan hon färdas utan att trilla ner huvudstupa :) Astrid höll på att dyka ur vagnen när vi var på HM idag, kan säga att hon satt ordentligt bältad resten av stadstrippen..Hjärtat i halsgropen!



Hör av er när ni har tid att ses, vore kul att ses nu när karlarna är hemma också! :)



Sv: Säg bara till om ni vill ha sällskap till forsen, Crilles föräldrar bor ju bara en liten bit bort så vi är dit ofta :)



Ja, ibland växer man ifrån varandra, tråkigt är det bara när man står där som ett fån och inte fattat att man inte alls räknats med i vissa sällskap..Man blir som man umgås, med er har vi alltid kul :)

2011-07-18 @ 21:45:20
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Lotta

Vad duktig hon är lilla busan :)



Hur gammal är hon nu? Kan det vara separationsfasen som blommar ut möjligen (den infaller kring 9:e månaden)? Det är den fas som brukar ge mest sömntrassel av alla utvecklingssprång. Låt henne bestämma hur hon vill sova och somna och ge mycket närhet övrig tid så går det över snabbt :)

2011-07-18 @ 23:03:27
URL: http://knyte.wordpress.com
Postat av: www.avlangtantilldig.se

Men åh ja nu går det undan!!

Det ger sig nog med sömnen.. håll ut :)



Du har mail!

2011-07-18 @ 23:09:57
URL: http://avlangtantilldig.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback