Klockan

Man skulle nästan kunna ställa klockan efter Cornelia. Varje morgon vaknar hon först mellan 4-5 där diffar det mellan en timme, för att vilja ha välling. Sen fortsätter hon att sova till klockan 7, då är det full rulle. Det spelar ingen roll hur tidigt eller sent hon somnar på kvällen, 7 är det morgon. Vanligast så somnar hon vid 19-tiden, vilket jag tycker är helt perfekt för då får vi ha lite vuxentid.

Idag kommer J hem vilket ska bli så skönt. Det ska bli roligt att se hur glad Cornelia blir. De senaste dagarna har jag märkt att hon vill vara med morfar/farfar, när hon i "vanliga fall föredrar" mormor/farmor. Men jag tror att det beror på att hon saknar sin pappa.

Klockan är snart 9 och både jag & Cornelia är redan påklädda, har dammsugit, plockat bort ren tvätt, tömt diskmasinen mm. Känns som att man har fått mycket uträttat redan, hur ska den här dagen sluta?!
Det var lite jobbigt att dammsuga idag, då C inte alls tyckte om dammsugaren... de två senaste gångerna så har hon blivit lite rädd för den. Hoppas att det är nåt som går över fort...


Kommentarer
Postat av: MTVD

Ja man hinner mycket när man kliver upp tidigt. Jag hann hur mkt som helst på förmiddagen när lillkillen vaknade typ halv sex. Nu händer det rätt ofta att vi sover till 9 :) Och jag klagar inte, tids nog får vi vänja av oss vid sånt...



Dammsugaren har mina alltid gillat som tur är. När de var små somnade de när jag startade dammsugaren, och nu följer de efter den, sitter bakom och fixar håret ;)

2011-07-30 @ 20:22:57
Postat av: Frugan F

Min lille tyckte att dammsugaren var lite läskig i början men jag gjorde så att när han satt i gåstolen så satte jag på sådana hörselkåpor på honom och då tyckte han att det var väldigt roligt att jaga mig med dammsugaren och efter några gånger så så tog jag av dem och han har fortsatt att gilla den!



04.18 är galet tidigt. Varit en vecka nu som han vaknat väldigt tidigt men det här var rekord. Som tur var hade han sovit lugnt fram tills dess så jag kände mig rätt så pigg på nästan sex timmars oavbruten sömn! Hoppas på bättring för ju känner jag hur himla trött jag är!!

2011-07-31 @ 19:07:27
URL: http://trueflink.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback