Fira

Idag har både jag & Cornelia namnsdag, det är nämligen Sara idag. Cornelia är ett rätt sånt ovanligt namn så hon har ingen riktig namnsdag. Så jag tror minsann det får bli en tur till leksaksaffärn idag för en liten present. Ja inte till mig nu utan till den lilla.

Annars så ska vi på 21års kalas till världens bästa faster idag (Cornelias såklart). Hon fyller egentligen inte år förrän imorgon men idag ska vi fira det. J frågade för nån dag sedan vad vi skulle hitta på för present till henne men där hade jag varit ute i tid. Jag & Cornelia hittade en typsikt faster present då vi var på stan sist  så hennes present har legat inslagen i flera dadgar i hallen. Skönt att inte behöva stressa med att hitta nåt. 

Jag kanske skulle skriva en liten fortsättning hur våran natt gick. Efter mycket om och men somnade den lilla igår tillsammans med sin pappa i våran säng. Sen lyfte han över henne till spjälsängen. Där har hon sovit, men vaknade några gånger från kvällssidan. Det är oftast då hon är orolig. Sen har hon sovit till 4 då det blev välling i sängen. Vaknade gjorde hon sen 07:40 vilket jag tycker att vi kan sammanfatta som en bra natt.

Nu har hon nyss ätit sin gröt och leker nu på golvet. Just nu är det en boll som gäller.
 


Kommentarer
Postat av: Tea

Grattis till er båda!

2011-07-19 @ 12:04:04
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/
Postat av: www.avlangtantilldig.se

Ja men självklart ska ni fira lite, med present, det är alltid roligt! :)

Skönt med en bra natt :)

2011-07-19 @ 17:36:54
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: www.avlangtantilldig.se

Och grattis, såklart! :)

2011-07-19 @ 21:24:09
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: i min lilla lilla värld

Och MIN dag

2011-07-19 @ 23:01:49
URL: http://saratilling.se
Postat av: Linda

Grattis till er!



Hoppas tjorvandet vid läggdags upphör snart, skam den som ger sig helt enkelt! Här tjorvas det bara om pappan lägger Mileon, något som inte blir av så ofta just pga detta och att pappan jobbar skiftgång och många kvällar vid läggdags har han precis börjat jobbat, eller är på väg hem.

2011-07-19 @ 23:38:42
URL: http://underbargava.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback