Utveckling

Stoppa pressarna gott folk för nu har Cornelia lärt sig krypa "på riktigt". Hon kröp första gången ikväll då farmor och farfar var här, bara en liten stund efter första krypet kom mormor och morfar men då var gumman ganska trött så då blev det knappt nån krypning. Men det börjar att ta sig.

Nåt annat som är jätte nära att hon har lärt sig är att sätta sig upp från liggande, men hon är inte riktigt där ännu men snart!

Annars så fortsätter lillafröken att gå i sin mammas fotspår, munnen går nämligen i ett. Det mesta som kommer ut därifrån är svårt att tyda, men det finns några undantag och det är mamma som kommer många gånger per dag. Oftast då jag gör nåt och hon vill vara med, som idag när jag klev i badtunnan utan henne, då blev det MAMMA. Sen säger hon även HEJ alldeles klokrent. Ett nytt ord som har kommit igår är pappa, men då tittar hon på lampan så jag vet inte riktigt om hon förstår vad det är än....

Idag har vi (svärfar och J) gjort färdigt grinden till trappen, så nu är hela altanen färdig. Vi kommer att avvakta lite med att sätta upp en till bräda längts ner i staketet, det verkar fungera som det är.

Imorgon sätter vi oss i bilen och åker till ikea, då ska vi handla lite fotoramar så att vi äntligen får färdig våran fotovägg. Eller färdig ska den aldrig bli ;)

Kommentarer
Postat av: Tea

Duktigt!

2011-07-15 @ 22:03:27
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/
Postat av: *Anna

Härligt!! Vad skoj.. Då får du snart fullt upp!! :)

2011-07-16 @ 08:43:13
URL: http://annasunderbara.blogg.se/
Postat av: Lotta

Weeeeeeeeeeee, vad duktig hon är. Visst är det en alldeles speciell känsla när man hör "mamma" :)

2011-07-17 @ 17:51:35
URL: http://knyte.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback