Burkmat

Gäsp, har precis vaknat efter att ha somnat tillsammans med Cornelia när det var dags för läggningen. Hur skönt som helst var det, tills jag hör Lady Gagas låty bad romance och inser att min mobil ringer för andra gången... Jaja hur sover gumman och jag sitter här med håret åt alla håll...
Funderar på om jag skulle ta och gå och lägga mig och sova för natten nu, eller om jag ska ta och äta upp tårtbiten som jag fick av grannen.... det senaste alternativet lockar nog mest ;-)

Idag har Cornelia fått vara hos sin farmor och farfar, medans jag & J var på flygets dag på F21 i Luleå tillsammans med ytterligare 37298 människor.... Vilket är drygt hälften av Luleås befolkning, ni kan gissa att det var mycket folk. Det var tänkt att vi skulle stanna och se på RixFm festival men vi såg bara början, nåt vi hann se under tiden vi var där var när Danny glider in med fallskärm. Det första han säger var att det var det absolut bästa han har gjort i sitt liv och att det vore nåt alla borde testa på.

Jag har ju glömt bort att berätta att jag har hittat två olika sorters barnmatsburkar som Cornelia faktiskt har klarat av att äta, Jippi!
Den ena var Nestles Makaronigryta från 8 månader och den andra Nestles Natur Nes Spagetti, tomat och biff, även den från 8 månader.
Den hon gillade bäst av de här var Spagettin, tomat och biffen. Båda de här rätterna var det "bitar" i, vilket jag vet att Cornelia vill ha. Så i fortsättningen när jag ska testa burkmatsdjungeln så blir det från 8 månader.



Kommentarer
Postat av: Emelie

Är det bitar hon vill ha så är nog semper ett bra alternativ de har större och mer bitar i sin mat än Nestle.

2011-06-19 @ 22:00:32
URL: http://kronsten.blogspot.com
Postat av: Hanna

Tack för recepttipset, nästa matomgång blir fisk i tomatsås :) Skönt att ni hittat burkmat som funkar, bra att ha som back-up. Haha, känner igen mig i att slockna vid nattning, har varit nära själv flera gånger! ;)



Sv: Det känns verkligen som att vi båda fått en energiinjektion, alla göromål har som gått på halvfart sen Astrid kom..Förhoppningsvis så har vi ett nytt badrum klart till helgen :)



Det finns en risk att hon inte vill bli fotad mer..om jag vore hon så skulle jag nog vara lite less att ha kameran i näsan dagligen ;)

2011-06-19 @ 22:52:39
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Lotta

Makaronigrytan var en riktig hit här med vill jag minnas :-)



Och äntligen lyckades jag slänga in en kommentar. Besöker din blogg ett par gånger om dagen men skriver aldrig. Lovar att bättra mig :*

2011-06-20 @ 10:56:51
URL: http://knyte.wordpress.com
Postat av: Linda

Skönt att ni hittat något som går ner!



Och ska allt testa fiskreceptet framöver när Mileon börjat ätit mer igen, fisk ratar han nämligen ;-)

2011-06-20 @ 11:46:56
URL: http://underbargava.blogg.se/
Postat av: Hanna

Haha, det dröjer nog inte särskilt länge innan vi får jaga våra små när dom hittar på riktiga rackartyg..Hittills är det blomman på golvet i vardagsrummet och kökshandduken som hänger på spisen som lever farligast här hemma. Handduken är ju harmlöst, men jag tycker hon kan låta bli att äta krukväxter ;)



Crille fick ringa till hans chef (jag hade inget nr) och säga att jag la ut en nyckel i brevlådan :) Dock kom han ju precis när vi gått ut genom dörren, så det var bra timing minsann :) Han hade hunnit riva ut all matta när vi kom hem igen, och han är SJUKT ordningsam/renlig än så länge. Tummen upp! :D

2011-06-20 @ 11:48:04
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Mamman med den tomma famnen

Tack för det fina paketet! Kram

2011-06-21 @ 10:43:44
URL: http://tomfamn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback