Utebad

Idag har våran lilla familj plus syrran och hennes familj varit på ett utomhusbad och bara haft det underbart. Det har varit ett härligt sommarväder här uppe i norr. Temperaturen har legat på kring 24 grader, så vi klagar inte.
Cornelia som är ett litet vattendjur har trivts som fisken i vatten, tänk er själva att vara på ett badställe med två pooler och en massa barn och föräldrar som badar, Jippi!

Jag hade med mig kameran men tyvärr glömde jag bort att fota, så tyvärr får ni och jag själv också klara mig utan bilder... men men sommaren har precis börjat.

Om vädret är så här underbart imorgon också så blir det att gå till våran "egna" badstrand här brevid. J jobbar fram till lunch och sen blir det picknick på badstranden och kanske årets första dopp i älven för mig (om jag törs)

 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Härligt med utebad! Trots att vi bodde typ precis bredvid badet ni var på innan vi flyttade hit, så har jag aldrig varit där! Tror det blir en annan sak med barn :) Kanske man skulle bege sig dit en sväng iår :)



Sv: Ja, hon säger sitt "eeeeeeta" lite titt som tätt. Crille är övertygad om att hon då vill ha mat, jag tror mer på framkallande av ljud :D Ni är så hjärtligt välkomna! Vi är rätt planlösa framöver förutom imorgon :)

2011-06-29 @ 08:47:33
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Ja, blommorna var ju liksom ett måste då det var midsommar och allt! :)

2011-06-29 @ 09:52:52
URL: http://annacondas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback