Kusinkalas

Nu har jag jobbat två nätter och tiden vill nästan inte räcka till. Först jobbar man hela natten, kommer hem från jobbet och myser med gumman lite grann, sen sover jag bort i stort sett hela dagen. När jag sedan vaknar så vill jag såklart hinna vara med Cornelia så mycket som möjligt innan det är dags för henne att gå och sova och jag jobba. Så därför hann jag inte vara på nätet nåt igår.

Idag har jag sovit några timmar och J har jobbat så då har Cornelia fått vara "dagbarn" hos min mamma, vilket både mormor, dagbarnen och Cornelia själv har uppskattat. Det hade varit full rulle där.

När jag vaknade vid lunchtid så åkte vi till min syrra och hennes familj då min systerson fyller 3 år idag. Han är stora killen nu!
Han är så himla gullig, idag sa han till mig. Moster jag tycker så himla mycket om dig. Det sa han två gånger och då smälter såklart moster hjärtat ♥ Han har börjat att säga såna där gulliga saker och det är så mysigt! När jag sa till han att jag också tycker om han jättemycket så blev det en mycket nöjd kille!
På kalaset var det massa gott fika (min syrra gör massa gott när det vankas kalas)

Cornelia hann även med att bada i födelsedagsbarnets nya badpool.





Här kommer midsommarbilden en gång till utan vattenstämpel i Cornelias ansikte



Vi hade en trött tjej ikväll som somnade medans hon åt kvällsvällingen så jag hoppas att hon sover bra i natt för det skulle inte skada att få en massa sömn inatt för min del heller!

Kommentarer
Postat av: Louise

Men gud vilken söting! Så stor hon blitt! Hoppas hon sover gott inatt så du blir utvilad! Kramar!

2011-06-27 @ 22:53:48
URL: http://ivfmare.blogg.se/
Postat av: Lotta

Tack för att du flyttade vattenstämpeln, hon är ju så otroligt fin på det där fotot. Gissar att det kommer att ramas in där hemma? :)

2011-06-28 @ 20:41:46
URL: http://knyte.wordpress.com
Postat av: Hanna

Badbarnen! :) Mysigt dom ser ut att ha det :)



Sv: Tack! Du får komma hit och inspektera badrummet irl och hjälpa mig bestämma tavellistens vara eller icke vara ;)



kram

2011-06-28 @ 20:55:20
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Frugan F

Det är lurigt att jobba natt och sen försöka hinna med barnen och livet. Jag försöker tänka att de nätter jag jobbar så jobbar jag och så är jag ju himla mycket mer ledig än när man jobbar dagtid så då får jag igen så mycket tid med barnen.



Så himla gulligt pannband till Cornelia, väldigt finurligt av mamma att hitta på det!



Visst är det tomt utan djuren, haft djur i så gott som hela mitt liv men sen barnen kom så har de fått så lite tid. Har bara haft dåligt samvete. Men på nåt sätt så väntar man bara på att hon ska komma ut från under sängen eller nåt annat gömställe hon hade. Lilla söta katten!



Idag har jag motionerat och det var så himla skönt, stack ut på en cykeltur när barnen hade somnat och sen när jag kom hem så gjorde jag lite övningar. Känns så himla bra att vara igång igen så nu jäklar!! Ska bli några kilon till har jag bestämt!

2011-06-29 @ 22:35:07
URL: http://trueflink.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback