Soligt

Idag har det var en riktigt härlig vårdag här. Så vi har självklart passat på att vara ute. Cornelias farmor, farfar och faster kom hit så då passade vi på att grilla hamburgare i våran grillplats. Cornelia sov gott ute i vagnen i 2,5 timme. Så ikväll har hennes kinder varit röda och fina.

Jag har testat igen att ge Cornelia potatis, denna gång blandat med palsternacka och det gick ner. Hitills verkar palsternackan vara favoriten bland grönsakerna. Hon har fått smaka morötter, palsternacka, potatis, päron, plommon och banan. Av efterrätterna så ligger banan som etta.

Vi har inte bytt ut nåt mål mat än, utan hon får en smakis vid lunchtid och sen ersättning. Innan hon ska sova får hon lite mild havregröt och sen ersättning. Men jag märker att hon blir ganska mätt av gröten så snart kanske det räcker med gröt på kvällen. Hur gör ni andra som har börjat att ge mat?

Jag har nyss varit in på Lindex hemsida och kikat lite grann, det börjar bli dags att köpa lite kläder i storlek 74 så det gäller att kolla vad man vill ha. Nu måste jag bara övertala J att Cornelia behöver mer kläder, för han verkar tro att vi har hur mycket som helst redan. Vi har haft massor av kläder i de mindre storlekarna men nu när hon växer så har vi nästan ingenting.





Kommentarer
Postat av: www.avlangtantilldig.se

Det finns så mycket fint! Visa högen du rensar ut i för smått så får du nog medhåll om att nytt behövs :-)

2011-03-15 @ 20:34:22
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: Malin, Mamma till Zelina ?:*¨¨*:

Hon sover i samma rum som oss fortfarande. Men ska köpa babyvakt så ska hon få börja inviga sitt rum

2011-03-15 @ 20:57:10
URL: http://mammaflikkan.blogg.se/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Tack! :)



Här blir det smakis, antingen gröt eller potatis/morot/maajspure en gång om dagen än så länge! :)



Fina plagg! :)

2011-03-15 @ 21:08:14
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: MTVD

Våra små började med smakisar på 4-månadersdagen, mamma var otålig ;-) Ganska snabbt var de uppe i ett mål vanlig mat till lunch. Favvon här var morot, de fick ingen efterrätt förrän de lärt sig äta "vanlig mat" typ potatis/majs.



Och detta med kläder, tänk att karlar har så svårt att fatta att barnen bara MÅSTE ha mer kläder ;-) Har de inte sett att vi bara MÅSTE ha mera tröjor, sockar, byxor? :-D

2011-03-16 @ 08:05:38
Postat av: Ida & Jouline♥

Jag har tänkt också att göra så.

Bara ge lite smakisar och ge ersättning upptill.

Vad började du med?



Så söta kläder jag älskar Lindex.

Kram

2011-03-16 @ 15:58:31
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback