Utflykt

Overallsjakten är härmed avslutad.
Min syrra ringde mig igår och hade hittat en röd Polarn och pyret skaloverall i storlek 74 i sina gömmor, som hon inte kom ihåg att hon hade.
Helt perfekt för mig, så nu slipper jag köpa en ny overall. Sa då till syrran att jag istället kunde köpa lite nya kläder till Cornelia, men det tyckte inte syrran utan hon sa att jag skulle satsa på mig själv istället. Det ligger nog nåt i det. Har gått igenom Cornelias kläder som hon har växt ur och det är hur mycket som helst.

Jo förresten när vi var på overallsjakten igår träffade jag en granne som tyckte att C var så lik mig, alla säger annars bara att hon är pappas flicka, så kanske är hon lite lik mig också ;-)

Idag har det varit helt underbart väder här, så vi satt oss i bilen och åkte ut i skärgården. Vårat mål var en ö där det finns försäljning av mat och fika. Tog oss dit, men på restaurangen var det helt fullt så det var bara att åka vidare. Fick en trevlig utflykt i alla fall.


Vi ser det härligt ut? Det var ganska många ute på isen och åkte bakom drakar, vet inte vad det heter?

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack! :) Ja, visst går tiden fort, det är helt galet!!

2011-03-06 @ 19:37:20
URL: http://annasunderbara.blogg.se/
Postat av: www.avlangtantilldig.se

Tack! Ja det går för fort hur mycket man än njuter av nuet..!

Jag får lite ångest av att jag ska tillbaka till jobbet, det känns så "snart" även att det inte riktigt är det. Hur länge blir du hemma med C?

2011-03-06 @ 20:33:14
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: Louise

Gud så härligt det ser ut!

Japp min kille ligger ute hela veckorna nu igen, var säkert i våras han gjorde det senast... annars brukar han komma hem en dag i veckan i alla fall om han är närmare och jobbar, men nu ska han till Huddinge och det är en bit från Karlstad, så då får det bli så... Jätte tråkigt tycker jag, inge roligt att vara själv, men man kommer in i det ganska fort... nu är jag ju van att han är hemma jämt på kvällarna, därför blir det sååå jobbigt nu när han ska börja ligga ute igen:( men men, det visste vi skulle komma snart...



Hoppas allt e fint med er... Kramar från oss!

2011-03-06 @ 21:03:08
URL: http://ivfmare.blogg.se/
Postat av: www.avlangtantilldig.se



Vi har precis planerat och pusslat ihop hur vi ska göra, jag är hemma till sista april nästa år, sen tar J hela maj & halva juni. Sen har vi semester och överlappar varandras så vi får 2 veckor ihop och två veckor var ensamma med Alice. Sen tar han lite pappaledigt till och blir nog den som skolar in henne på dagis i augusti-september 2012.

Planerat in i minsta detalj.. ;-)

Självklart vill jag vara hemma så länge som möjligt, samtidigt vet jag att man behövs ju på jobbet, och i slutändan är det viktigaste för mig att Alice är hemma med någon av oss, så vi slipper sätta henne på förskola för tidigt. :)

2011-03-06 @ 21:17:15
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: Suss

Hej! När man surfar så där på snön eller på sjön så heter utrustningen kajt ( osäker på stavningen) Min granne har en sån och det går undan och i bland gör han hopp som är flera meter höga. Hur coolt som helst. Skönt att det löste sig med overallen. Håller med syrran din om att du borde unna dig själv lite kläder för lilla stumpan har nog redan en hel del :) Kram

2011-03-07 @ 13:51:51

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback