Stor och liten

Idag har jag & Cornelia varit på stor och liten för första gången, premiär alltså för oss. Det var en massa barn där i blandad ålder, tror att den minsta var kring 2 månader och den äldsta var nog 5 år.
Cornelia låg på golvet och kollade på alla barnen, det är så intressant att se andra barn.

Sen var det sångstund men då var lillfröken trött, så mellan varje sång när det blev tyst så blev hon ledsen. Efter några sånger så somnade lillhjärtat i min famn, det är jobbigt att vara på ett nytt ställe med en massa nya intryck.

Efter stor och liten promenerade vi till farmor och farfar, där vi har varit resten av dagen. Jag har fått hjälp av svärmor att klippa ett tyg och mäta lite grann, så nu har jag nya köksgardiner uppe och det blev så fint!
Nu ska jag försöka hitta några nya kuddfodral till soffan som matchar gardinerna så det får bli lite vår/sommarkänsla i vardagsrummet också.

Jag har även gjort ett riktigt bra fynd idag tack vare min syster, hon hade hittat en röd skaljacka och ett par skalbyxor från Polarn och pyret i stl 86 på blocket för 200 kr. Så det har jag köpt idag så nu har vi kläder som Cornelia mest troligt kan ha till hösten.


Kommentarer
Postat av: Ida & Jouline♥

Va mysigt med sångstund =)



Heheh så du shoppar redan inför hösten heheh duktig du är =D

Kram

2011-03-21 @ 21:12:05
URL: http://alexandraida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback