Overallsjakt

Idag har jag, Cornelia och mormor (min mamma) sprungit i en massa affärer på jakt efter en våroverall till gumman. Vill ha en vindtät våroverall, vet inte om jag har för höga krav men vi hittade bara 2 stycken. 1 av dem var blå och det kändes lite väl "killig" och den andra hade en dragkedja som slutade på magen, vill gärna ha en dragkedja som går ner till benet.

Vad ska ni ha för kläder till era barn nu i vår? Kom gärna med förslag, för jag blir snart tokig ;-)

på Lindex köpte mormor i alla fall 4 par sockar och 1 tunnare vårmössa till tjejen, så nåt kom vi i alla fall hem med.


En sån här mössa fick Cornelia fast den var röd och vit.



Kommentarer
Postat av: www.avlangtantilldig.se



Ja visst e hon söt i mössan, det är hennes åkabilmössa, sen har hon ju den med öronlapparna till kyligare väder :-)



Burkarna är från babyproffsen, märket är tommie tippie (stavas det så?), går att frysa, micra och locket satt väldigt tätt och bra!

2011-03-05 @ 21:57:37
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: Erika

Hej! Jag har exakt samma dilemma, vi har en son på 4 mån och vi letar för fullt efter en vindtät overall. Jag kan tipsa dig om en Fix-overall från Lindex (finns i mörkblå och röd och där går dragkedjan långt ner men vi vill gärna ha dubbelsidiga dragkedjor för att underlätta påklädningen), polarn o pyret har en jättebra vindfleeceoverall som är superbra på alla årstider förutom vintern, den kostar 695:- så det är ju ganska dyrt men det finns jättemånga begagnade i bra skick på Blocket. Får jag inte tag i den färg jag vill ha (limegrön, från hösten 2010:s kollektion) så köper jag den från lindex. Du får uppdatera om hur läget går, du kanske hittar någon till ett vettigt pris som jag också kan kika på. Det ät kul att dela med sig och ta emot tips :-)

2011-03-06 @ 08:17:36
Postat av: Carin - mamma till Alice

Alice har en tunn teddy overall från Molo, denna fast lila: http://www.babyshop.se/images/13639/zoom.jpg



Men nu ska vi börja använda åkpåse så nu framöver kommer hon bara ha en fleecejacka (rosa från Åhlens) och vindjacka (röd med nyckelpiga från Lindex).

2011-03-06 @ 14:52:35
URL: http://thew.blogg.se/tavling

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback