Award

Jag har fått en award av finaste Hanna, tusen tack för den! Jag hittade Hannas blogg för några månader sedan och upptäckte då att vi bodde nära varandra och efter det har vi hunnit träffas två gånger och fler lär det bli ;-)

Reglerna för Liebster Blog Award ser ut så här:

Denna bloggaward lämnas över till 3-5 av dina favoritbloggar, som har mindre än 100 följare. Awarden går vidare till de du valt ut, genom att du lämnar en kommentar på deras blogg. Berätta för dem att deras blogg är en av dina favoriter och att de har utvalts till Liebster award. Den som får awarden länkar till den person som gav den till dem, och tre-fem av hans/hennes favorit bloggar med mindre än 100 läsare.


Jag vill skicka vidare denna award till: Amor, Louise, avlängtan och Anna. Jag skulle även vilja skicka den tillbaka till Hanna, men det får man väl inte göra ;-)

Kommentarer
Postat av: ˙·٠•●♥ Ida & Jouline ♥●•٠·˙

Tack fina du =)

2011-05-18 @ 11:43:15
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Anna

Tack! Inte illa att komma hem och ha fått en award!!

2011-05-18 @ 15:35:17
URL: http://annasunderbara.blogg.se/
Postat av: Anna-Mamma till Kevin

Det var busenkelt bara jag kom på hur man gjorde..Man var tvungen att lyfta upp alla sidor INNAN man trycker ut/ner botten. :)



Roligt att träffa aen vän så via bloggen och roligt med en award! :)

2011-05-18 @ 22:04:56
URL: http://annacondas.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja vi kan nog göra en hårdocka eller två? tror du inte? ;-)



Ja kombi är ett måste! vi har en saab 9-3 sportcombi, men som vi tycker är i minsta laget. Vagnen får vi precis in och sedan är det fullt! Sedan är passagerarstolen hemsk o sitta i nu när vi har bilstolen bakom den, då måste stolen framför skjutas fram och vridas fram. Nä, nu räcker det helt enkelt! Vi har hittat rätt bilmodell iallafall, så får vi klura lite om vi vill köpa ny eller om det blir bättre begagnad.



Kram!

2011-05-19 @ 08:23:34
URL: http://underbargava.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback