Bakat

Natten som har varit var inte lika bra som natten innan, men vi ska ändå inte klaga. Cornelia har blivit ganska hostig på nätterna vilket ställer till det för henne då hon ska sova.

Igår efter middagen fick jag nåt ryck så då ställde jag mig och gjorde bullar.  Idag tror jag att det blir att göra lite chokladbullar, för vad är ett barnkalas utan just det?
När J fyllde år så glömde jag helt bort att ta fram morotskakan som jag hade bakat, men det var nog lika bra så då kan vi spara den till Cornelias kalas iställlet ;-)

Det här är en av Cornelias favoritsaker att göra just nu...




Kommentarer
Postat av: Mamman med den tomma famnen

Tänk att hon snart blir 1år. Tiden går så fort.

2011-10-21 @ 12:07:53
URL: http://tomfamn.blogspot.com
Postat av: Hanna

Astrid gillar också att sitta i gåvagnen, men då hon behöver lite tyngd i den så blir det dåligt med plats :) Hon kan få skjutsa runt på Cornelia nån dag! :)



Sv: Det kommer nog gå jättebra, och är nog nyttigt för oss alla tre. Ska försöka komma ihåg att njuta och inte bara längta :) Är det någon som bankar på er ytterdörr inatt så är det bara jag som känner mig lite ensam, tur att jag har bilen så jag slipper gå ;)



Nästan varje dag blir jag förbluffad över nya färdigheter och påhitt, just nu kryper hon väldigt gärna upp i famnen, lägger armarna om ens hals och kramas kind mot kind, ett mycket bra framsteg tycker jag..Trist bara för min del att hon helst kramar pappan ;)



Trevlig helg och KRAM på er tre!



2011-10-21 @ 17:57:01
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: avlangtan

Va hon har växt fina tjejen! :) snart är hon med en ettåring!



Tack, jag ska kolla upp det där med texten :-)

2011-10-21 @ 19:51:04
URL: http://avlangtantilldig.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback