Plättar

Vad roligt att höra era gissningar om vad Cornelia hade ätit till middag igår. Igår bjöd vi på plättar, blåbärssylt och grädde och det var så gott. Cornelia åt själv som den stora tjejen hon är, nu är det inte så populärt att vi matar henne. Ibland går det bra, men oftast så stänger hon bara igen munnen. Min envisa lilla dotter, kan och vill göra allt själv. Undra vem hon har det ifrån ;-)

Idag är en sån dag som vi inte har nåt inplanerat. Såna dagar kan kännas ganska sköna, känns som att vi har haft så mycket roliga saker inplanerade den här veckan. Men idag då myser vi på här hemma.
Igår kväll började vi göra höst här hemma. Vi har plockat bort alla utemöbler, så bara därför blir det väl fint väder och sol ihelgen...

Jag hade behövt rensa i våra förråd på övervåningen då man knappt kan gå in där, men det vet jag inte riktigt när jag ska hinna med. Vi försöker göra så mycket som möjligt när Cornelia är vaken för att kunna njuta av kvällen när hon har lagt sig. Men just att rensa i förrådet tror jag inte att det går att göra då hon är med. Det är så trångt där inne. Sen på kvällarna kan man inte heller göra det för då lär hon garanterat vakna.
Vilka i-lands problem jag har eller hur?!


Kommentarer
Postat av: Marre

Höstmys med c låter underbart.

Det är så underbart att bara ligga å lukta på lill bebis när bebis är lugn vilket sällan sker så rättare sagt när bebis sover kan man mysa=)



Önskar er en fin helg=)

Kram!!!

2011-09-16 @ 10:37:39
URL: http://tilldendagen.blogspot.com/
Postat av: Marre

Åh gud vad skönt att du plockat bort "ordstrulet" när man lämnar kommentar=)



Du får en till kram bara för det=D=D

2011-09-16 @ 10:38:33
URL: http://tilldendagen.blogspot.com/
Postat av: Hanna

Ja, det brukar ju vara så typiskt att det blir finväder när man plockat bort alla möbler.. :) Men blåbärsgröt/blåbär var ju ganska rätt iallafall ;)



Sv: Om jag är ledig så ska jag definitivt åka på Hantverksmässan, skulle vara jättekul. Och isf så får nog en Luna följa med oss hem också..Eller så beställer jag en :)



Tror att vi ska lägga ner fler "myssaker" i hennes säng och förhoppningsvis få henne att inte fastna för bara en grej. Värt ett försök iallafall! :)

2011-09-16 @ 10:53:57
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Ida & Jouline

hIHIHI SÖTNOSEN. Då hade jag lite rätt iaf hahaha.

Jag skall faktiskt jobba hela helgen, så jag skall ta det väldigt lugnt idag så jag är pigg till imorgon.

Kram

2011-09-16 @ 11:17:25
URL: http://idaochjouline.wordpress.com/
Postat av: Linda

Åh sötfisan då! Ja plättar/pannkakor är ju nam nam! Mileon åt likadant igår - fast med jordgubbsylt och grädde istället. Mums, men äta själv vill han då rakt inte vårat fjun - ha ha!



Har liknande i-landsproblem här hemma med. Har ett förråd intill sovrummet som borde åtgärdas (mest tömmas på bråte.... host...) men en annan femma hur det ska gå till.



Ha en skön helg!!

2011-09-16 @ 14:52:13
URL: http://underbargava.blogg.se/
Postat av: avlangtan

Ja det där rensa skjuter man alltid upp :)

2011-09-16 @ 20:37:38
URL: http://avlangtantilldig.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback