Frisk

Idag var det tänkt att vi skulle åka på kyrkis men det var tyvärr inställt idag, typiskt då Cornelia äntligen kändes nog pigg...
Så istället för kyrkis åkte vi till min mamma som är dagmamma och lekte med alla barnen där istället. Dit kom även J efter jobbet för då blev det middag där. Alltid lika trevligt.

Med risk att jag får äta upp det här men jag chansar i alla fall... Cornelia känns nästan helt frisk nu. Hostan är borta och nästan allt snor också.
Hon luktar illa ur munnen, men jag har pratat med öron/näsa/hals idag och det beror på att hennes sårskorpor håller på att lossna. Jag var lite orolig att hon hade fått nån infektion, men det verkar det inte vara.

Nu ikväll har jag varit på jobbet och gjort lite pappersjobb. Kändes ganska skönt att åka till jobbet några timmar och sen få gå hem innan de som ska jobba natten kom.

Nu blir det snart sängen för mig, det känns att jag har varit i farten hela dagen.

Kommentarer
Postat av: Marie

Skönt att hon verkar kryat på sig.

2012-04-24 @ 08:47:12
URL: http://familjedrommar.wordpress.com
Postat av: Hanna

Men så typsikt! Ni skulle ha kunnat hänga på Crille och Massen på kyrkis här ist :) Vi får ta och planera in kyrkislek tillsammans någon dag när vi kommit hem :)



Sv: Lika trevligt som vanligt :) Absolut! Tror att våra små fiskar kommer uppskatta badandet ordentligt :D

2012-04-24 @ 09:54:33
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: mammaTea

Skönt att C verkar må bättre.

2012-04-24 @ 14:53:05
URL: http://mammatea.se/
Postat av: Hanna

Sv: Ja, det är verkligen skönt :) Speciellt nu när det är så härligt att vara ute både för stora och små ;) Bara lekparken tinat fram här bakom oss så blir det fika för morsorna och lek för busungarna :)

2012-04-25 @ 20:04:23
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Hanna

Sv: Det ska nog gå att pussla, med tanke på att jag är ledig vissa dagar, Crille kan vara föräldraledig och att farmor kanske kan hjälpa till litegrann :) Hoppas att ni också får veta snart!

2012-04-25 @ 22:19:38
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback