Det regnar...

Ute spöregnar det, vilket är ganska mysigt så länge man håller sig inne. Hade önskat fint väder idag så att vi hade kunnat måla lite mer på bodan. Men men nån dag måste det väl ändå vara regnfritt?!
 
På förmiddagen har jag & Cornelia varit och hälsat på en kompis och hennes son (han är 1månad äldre än C). Där var det full rulle, oftast är det han som busar mest men nu var det Cornelia som for fram som en virvelvind...
 
Jag pratade nyss med min mamma och fick veta att en släkting till mig var gravid med sitt andra barn. Hon har en son som är lika gammal som Cornelia. Även hennes lillasyster på 20år är gravid. Det jag ska skriva nu är lite (kanske mycket) taskigt men jag förstår inte varför de som absolut inte ska ha barn blir gravida så lätt..... :-(
 
Nu vaknade mitt lilla hjärta så nu blir det full rulle här hemma igen!
 
 

Kommentarer
Postat av: mammaTEA

Kram vännen!

2012-08-31 @ 16:34:42
URL: http://Mammatea.se
Postat av: Hanna

Det var visst superfint väder uppåt/inåt landet, Crille är och lämnar Astrid i Bredsel..Hoppas att han tar med sig solen tillbaka :)

Förstår absolut hur du tänker, vi har ju ett exakt likadant exempel i vår närhet. Ibland undrar man om det inte finns någon rättvisa alls i världen..KRAM!

Sv: Om du tycker att J har gjort sig förtjänt av en likadan så finns de som sagt på Hemtex ;) Vi får åka på kläd/ljus-party nångång istället..Eller så har vi théparty hemma istället :D Vi får planera in ett middagsbesök nån dag, jobbar du mest natt nu från nästa vecka eller?

Det kommer nog bli riktigt trevligt, ska ut snart och plocka mig lite rönnkvistar att dekorera med, sen är allting nog färdigt. Vi gjorde bort all dukning och dyl igår, mycket skönt. Astrid sprang runt och jagade ballonger till klockan halv 9.. :D

Blev supernöjd med sminkningen, en kompis hade varit dit och beskrev sin sminkning som att hon såg ut som en transvestit efteråt, men det slapp jag ;)

2012-09-01 @ 11:16:01
URL: http://hannovsky.blogspot.som
Postat av: Hanna

Sv: Tack snälla :) Hade jag inte haft så bråttom så hade jag nog t.o.m kunnat knata iväg dit, nedanför stadshuset, men tiden var knapp :) Ska kolla efter en tid i veckan tror jag :)

Hittade du några kräftor i frysen, eller hade J ätit upp allihop? ;)

Hoppas att du fått/får en fin första dag tillbaka på jobbet!

2012-09-03 @ 11:05:14
URL: http://hannovsky.blogspot.som
Postat av: Marie

KRAM!

Tråkigt med regn, speciellt när man har saker att göra ute. Vi skulle också behöva måla, men har hört att det är lite för sent på året nu. Luften är visst för fuktig för att det ska bli bra. Så vi skjuter upp det till våren och sysslar med alla andra projekt så länge.

2012-09-03 @ 11:19:39
URL: http://familjedrommar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback