Sista veckan

Som vanligt springer helgerna verkligen förbi. Imorgon är det dags för förskolan igen för Cornelia. Det är även min sista lediga vecka före jag återgår till jobbet. Känns som att den här sommaren har gått så fort.
 
Men innan jag ska börja tänka på jobbet igen så ska jag njuta av den här veckan. Imorgon ska jag göra stan tillsammans med Hanna.
 
På tisdag är det dags för ett sjukhusbesök igen med Cornelia, den här gången är det hörseln som ska kollas upp efter operationen. Vi märker en stor skillnad på hur hon hör nu jämnfört med före operationen så det ska bli kul att se hur stor skillnad det har blivit. Jag gissar att hon hör allt man ska höra nu!
 
Annars så tror jag även att jag ska ringa till min läkare i veckan då jag har börjat bli irriterad i halsen. Svårt att förklara hur jag har det men jag brukar få hostattacker så jag nästan börjar att kräkas för att det irriterar så mycket. Jag misstänker att det är min struma som tjorvar för jag känner mig inte sjuk.
 
Här hemma så fortsätter våra sommarprojekt. Bodan som skulle isoleras är nu isolerad och spacklad. Idag ska det börja sättas färg på väggarna och taket.
Sen ska det läggas in ett golv och elektriken ska dra färdigt strömmen. Känns så skönt att det börjar vara klart snart. Sen ska det då upp hyllor så att vi äntligen kan få lite ordning och reda med alla våra saker.
 
Den nya bodan som byggdes i början av sommaren är färdigbyggd så när som på att det saknas en dörr. Sen ska även elektriken dra dit lite ström.
Den nya utbygnaden och bodan har även börjat att grundmålas utvändigt, just nu målar vi vitt då vi inte vet vilken färg huset ska få nästa sommar.
Puh blir trött bara att skriva om all våra projekt, men i veckan då Cornelia är på förskolan så kanske jag hinner måla lite grann mellan shopping och läkarbesök.
 

Kommentarer
Postat av: mammaTEA

Skönt att c hör bättre.

2012-08-26 @ 12:27:04
URL: http://Mammatea.se
Postat av: Hanna

Ja, vart tog sommaren och tiden vägen?! Hoppas att hörseltestet visar att allt är tiptop nu :)

Sv: Det känns extra bra med florins då det är återvunnet, man vet att det inte finns några skumma kemikalier kvar i tygerna och så..Och så är de ju så snygga :D Imorgon blir det surr! Kom ihåg dramaten ;)

2012-08-26 @ 20:23:30
URL: http://hannovsky.blogspot.som
Postat av: Marie

Spännade att se vad hörseltestet visar, och skönt att ni märker skillnad.

2012-08-27 @ 11:38:17
URL: http://familjedrommar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback