Bästa förskolan

Tisdagens badhusbesök var populärt för hela familjen. När det var dags att åka hem var det en i familjen som började gråta och skulle bada och duscha mer. Jag kan säga så mycket som att det inte var jag eller J ;-)
 
Om en stund ska jag åka iväg till jobbet och göra natt 2/2. Sedan väntas några lediga dagar, som inte innehåller några måsten utan vi tar dagarna som de kommer. Lite julklappsshopping ska nog hinnas med och en julmarknad annars är agendan för helgen tom.
 
Cornelia måste gå på den bästa förskolan... Ena fröken berättade att de hade tittat på gamla gruppbilder och då hade Cornelia dykt på ena bilden och pekat på en flicka och utbrustit PIPPI!!!! Då hade fröken sagt: Nä det där är "Sara" eller vad nu flickan hette. Men Cornelia gav sig inte utan fortsatte att peka och säga Pippi. Flickan på bilden hade två toffsar i håret, precis som Pippi Långstrump. Så tänk att Cornelia går på samma förskola som Pippi, det är inte illa ;-)
 
Idag kom senaste nummret av mama i brevlådan och den innehöll en riktigt bra artikel om Pernilla Andersson & Dregens längtan efter barn. De har kämpat med ivf i 4år och väntar nu deras mirakel! Kan verkligen rekomendera er att läsa den!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback