Örat

Jag har fått en till blog award, den här gången av Luiza. Tusen tack för den! Jag har följt hennes blogg ett bra tag i deras kamp efter ett barn. Nu är Luiza gravid med deras Mathilda!
Jag väljer att inte skicka awarden vidare då jag nyss gjorde det. Här skrev jag om det.

Idag hade jag tänkt att åka på stor och liten med Cornelia då vi inte har varit där på ett tag pga alla sjukdomar som hon har drabbats av, men det blev inget med det.
Imorse valde jag att ringa till vårdcentralen då Cornelia har varit mer eller mindre sjuk konstant i 3 veckors tid. Fick då en tid till en läkaren klockan 10 så dit har vi varit idag.

Vi började att gå till bvc för att kolla vikten, på 1års kontrollen låg vikten på 11560gram, idag 3 månader senare har hon gått ner 300gram. Det är väl inte så där jättemycket men det märks verkligen på henne :-(
Läkaren gjorde en vanlig allmänkontroll på gumman och det enda som visade nånting var det högra örat som var rött och irriterat. Trumhinnan var utåtbuktad och det kunde även vara vätska bakom den. Det här är inget som de behandlar nu, men om inte Cornelia är piggare om 2 veckor så ska vi komma tillbaka för att ta blodprover och så.
Det var en riktigt bra läkare som vi var till, han var rak på sak. Efter öronkontrollen så sa han att det kan vara så att Cornelia inte har full hörsel på det högra örat :-(
Så imorgon ska jag ringa till sjukhuset för att kolla om vi kan få en tid tidigare till öronmottagningen istället för att vänta tills april.
För OM Cornelia har nedsatt hörsel så vill vi veta det så fort som möjligt så att vi kan få hjälp. Det kan även vara så att det kan hjälpa att sätta in plaströr eller göra nån operation.

Efter vårdcentralen så åkte vi in till stan och där hittade J en klänning till Cornelia. Börjar misstänka att han läser min blogg efter gårdagens inlägg ;-)

Kommentarer
Postat av: Marie

Hoppas ni får komma till öron väldigt snart.

2012-02-17 @ 07:18:11
URL: http://familjedrommar.wordpress.com
Postat av: mammaTea

Hoppas ni får en snabb tid till öron!



Sv:

Jag gillar mitt lockiga hår, ibland. Just nu skulle det dock behövas en rejäl genomklippning.

2012-02-17 @ 16:44:00
URL: http://mammatea.se/
Postat av: avlangtan

Nej det är klart man inte vill att de ska ha tappat i vikt, men det är ju förståeligt med alla hemska sjukomgångar, fy för dom!

Hoppas ni får en tid på öron snart!



Ha en jättemysig helg nu, Kram!

2012-02-17 @ 19:09:40
URL: http://avlangtantilldig.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback