Fredag den 13:e

Idag är det otursdagen nummer ett, i alla fall om man ska tro på skrockor. Vet att det finns människor som knappt vågar lämna sängen såna här dagar. Men sån är inte jag, mitt tur nummer har alltid varit 13. Så jag ser även den här dagen som en lite av turdag.
Men för den sakens skull så har det inte hänt nåt bra än så länge.

Jag & Cornelia har våldgästat min mamma och hennes dagbarn på förmiddagen. Vet inte vem som behövde det mest, om det var jag eller Cornelia. Hur som helst så fick den lilla leka av sig och äta god mat. Så mycket som hon åt där till lunch har hon inte ätit på länge, hon har varit lite små kinkig med maten de senaste veckorna.

Nu ligger den lilla och sover middag och jag sitter bara och känner lugnet. Har nyss hängt en maskin tvätt. Så nåt "nyttigt" har jag i alla fall uträttat under den här dagen.

Igår kväll satt jag på nätet och letade information om vad som gäller då man ska ansökna om förskoleplats och här uppe ska man ha skickat in ansökan senast den sista mars om man vill ha plats i augusti/september. Vi kommer nog att ansöka om plats from den 6:e augusti. För min tanke är att vara ledig juli och augusti.

Nu ska jag ta och riva lite ost till dagens middag som består av hemmagjorda pizzor.


Kommentarer
Postat av: Anna

Här behöver vi ta tag i att leta dagmamma eller dagis, har blivit lite rörigt eftersom vi kanske flyttar. Vi vill också hitta något till augusti någon gång eftersom S J då är 1 1/2 och det börjar kännas som att det är dags då.



Misstänker att det är väldigt olika regler i Stockholm och Kalmar.



Ha en trevlig kväll, här blåser nog huset bort snart ;)

2012-01-13 @ 19:47:41
URL: http://intenzimo.wordpress.com/
Postat av: Mamic

Ang fsk-plats, nu vet jag ju inte var ni bor och om det är många som vill ha plats på fsk. Här på området är det väldigt stort tryck på fsk och alla får tyvärr inte plats. Sen har många fått fel info ang om vad som gäller när man söker plats, men då jag jobbar inom fsk så hoppas jag att jag har full koll på läget. :-)

2012-01-13 @ 21:39:50
Postat av: Ida &Jouline

Åh va härligt :) det skall vi göra på tors eller fredag

Önskar er en toppen lördag. Kram

2012-01-14 @ 10:43:38
URL: http://Idaochjouline.wordpress.com
Postat av: Linda

Då kommer vi nog troligen skola in våra småttingar samtidigt :-)

2012-01-14 @ 14:54:22
URL: http://underbargava.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback