Fotografering

Idag har vi varit till fotografen för att äntligen använda upp presentkortet som Cornelia fick i julklapp. Jag packade ner några olika ombyten kläder och så åkte vi iväg.
Det var väl inte riktigt de bästa förutsättningarna för en lyckad fotografering då Cornelia har sovit dåligt inatt. Hon somnade som vanligt på kvällen men vaknade sen vid 21:30 och kunde inte somna om. Sen har hon vaknat många gånger inatt. Jag misstänker att hon har växtvärk, så om ni har några bra tips på hur man lindrar det bäst så tar jag gärna emot de.
Åter till fotograferingen, vi började med att vara inne i studion för bilder, men där ville Cornelia mest springa omkring och var nästan lite rädd för bakgrunden. Så några bilder i studion blev det inte. Så då bestämde vi att bilderna skulle tas utomhus. Ett par bilder kan jag tänka mig blev bra, men dottern var inte riktigt på humör så vi fick helt enkelt beställa en ny tid.
Det kändes riktigt bra att fotografen erbjöd oss en ny tid. Hon vill att vi ska vara nöjda med bilderna som vi köper. Så om 3 veckor gör vi ett nytt försök.
 
Nu ikväll har vi gjort en storrensning i vårat uteförråd. Tror att det blev 8 sopsäckar med skrot. Känns riktigt bra. Uteförrådet är nu så gott som färdigbyggt, det saknas en dörr som J ska göra på sitt jobb. Inne i uteförrådet ska det vara stenplattor, så imorgon börjar J att skotta ut sand för att kunna börja lägga plattorna sen.
Men det är imorgon, nu tar vi en lugn kväll!

Kommentarer
Postat av: mammaTEA

Hoppas att nästa fotograferingstid fungerar bättre.

2012-07-26 @ 10:05:24
URL: http://Mammatea.se
Postat av: Marie

Hoppas C är mer sugen på att bli fotograferad nästa gång.

2012-07-26 @ 18:59:01
URL: http://familjedrommar.wordpress.com
Postat av: Hanna

Man kan inte vara på topp jämt, hoppas att nästa tillfälle funkar bättre! Och tummen upp för Maria som är så flexibel!

Sv: Haha, ja du och farmor Gunda har kanske rätt bägge två ;)

Riktigt mysigt var det att fara iväg lite hipp som happ och äta god middag med goda vänner :)

2012-07-26 @ 20:44:34
URL: http://hannovsky.blogspot.som
Postat av: Linda

Ja det är inte lätt att allt ska passa jämt, hoppas nästa fotosession går bättre! :-)

Apropå växtvärk finns inte så mycket att göra, ge alvedon de kvällar/nätter det är jobbigt, så hon får sova.

En kompis till mig har en son som har/haft mycket växtvärk i perioder, ingen höjdare alls :-/


Och ja, vi har haft det kanon på vår lilla semestertripp - längtar till lite riktig semester. Satsar på att komma iväg utomlands senhösten om jag får ok för lite ledighet sådär tätt inpå efter jag kört igång med jobbet igen.

2012-07-27 @ 10:12:09
URL: http://underbargava.blogspot.com
Postat av: Anna

Hej! Hannas kompis Anna här (Edvin och Klaras mamma)Vem har ni fotat hos? Behöver hitta en bra (och inte alltför dyr?) fotograf :9

Svar: Vad kul att du "tittade" in. Vi var hos Maria på www.photobymaria.se just nu tar hon bara bilder på de som har presentkort, hon jobbar mest mot företag nu. Men jag har hört att jennie pettersson ska vara riktigt bra. Jag har hört att man får alla bilder som hon fotar på en cd skiva och på så sätt får man själv välja hur man vill framkalla. Tror att hon var lite dyrare än andra, men på det sättet blir det billigare.
Sara Johansson

2012-07-28 @ 21:54:20
Postat av: Anna

Ja jag kikar in här lite då och då ;) Åh vi fotade Edvin hos henne när han var ca 4,5 månad...vilket Klara är nu så hade ju velat fota hos henne...men fick svaret att hon slutat att fota i studio nu...

Tack för tipset om den andra tjejen, ska absolut kolla upp det. Att få en cd-skiva är ju det bästa. Förstoringar är ju annars galet dyrt från fotografer :(

Fin lekstuga förresten! Blir avis :) Vill också ha en lekstuga...eller ja...först kanske vi behöver ett hus och inte en hyreslägenhet ;)

Så C ska också börja dagis nu...Edvin också...blir spännande :)

Hoppas allt är bra med er!

2012-07-31 @ 23:54:50
Postat av: Anna

Förresten hyllorna som ni satt böcker i? I lekstugan alltså...var är dom ifrån? :)

Svar: Det är kryddhyllor från ikea som vi har målat vita: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40070185/
Sara Johansson

2012-08-01 @ 11:34:55

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback