Sliten

Är en trött och sliten Sara som sitter här framför datorn, egentligen borde jag nog gå och lägga mig istället för att skriva här. Nattens arbete gick bara bra, under själva natten i alla fall. På morgonen blev det en massa diskussioner och tråkigheter....
 
Medans jag har försökt att sova idag så har Cornelia varit med sin mormor, hon har även träffat sina kusiner och moster. Ett besök hos mina föräldrars grannar har hon också hunnit med, för i det huset härjade det vattkoppor. Så jag hoppas att Cornelia kommer att vara prickig om två veckor. Hade varit skönt att göra bort det nu innan hon börjar dagis.
 
Lika bra att gå och lägga sig nu och hoppas att sömnen kommer fort, annars blir det att bläddra lite i en tidning.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

blir så arg när man smittar sina barn medvetet, föräldrar som beställer just vattkoppsviruset ja det har gått så långt att man till och med beställer från viruset från internet VAD fan har hänt med mänskligheten? har en bekant som fick just vattkoppor Och som följd även hjärninflamation som är en möjlig biverkning om man har otur för det är inte och leka med, skulle aldrig förlåta mig själv om just mitt barn får nån svår följdsjukdom av vattkoppsviruset om jag vetat att jag utsatt barnet för smitta. Nä skärpning, utsätt inte ditt barn för smitta och inte någon annans barn heller.

2012-07-04 @ 05:25:28
Postat av: Emelie

kan ni inte skicka ett kuvert med lite vattenkoppor hit också sen?

2012-07-04 @ 09:04:29
URL: http://kronsten.wordpress.com
Postat av: mammaTEA

Hoppas du fått sova gott.

2012-07-04 @ 14:36:59
URL: http://Mammatea.se
Postat av: Hanna

Förstår hur ni resonerar ang kopporna, vi tänker likadant :)

Sv: Åh NEJ, måste du köpa en ny duk..Vad synd ;) Har du hittat någon fin servis än?

Nä, Åttan får gärna stanna länge, länge till..Minst 12 veckor tycker jag. Först då (om ens då) är jag redo :D

Astrid var väldigt intresserad av fåren, men bäst av allt var nog hönorna. De var till Hägnan igår när jag var på jobbet, där var djuren också väldigt uppskattade. Kanske vi ska ta en tripp dit nästa vecka? :)

2012-07-04 @ 20:47:40
URL: http://hannovsky.blogspot.som
Postat av: Hanna

MEN HIMLA SKIT, hade skrivit en lång kommentar som försvann..

Förstår hur ni resonerar kring kopporna, vi tänker likadant :)

Sv: Nä, Åttan får gärna stanna i ungefär 12 veckor till..Då kanske jag är redo ;) Och ÅH NEJ, måste du köpa en ny duk tror du? Stackars ;)

Astrid gillade fåren, men hönorna än bättre :) De var till Hägnan igår när jag var på jobbet, djuren där var också väldigt uppskattade. Kanske vi ska åka dit nån dag nästa vecka? :)

2012-07-04 @ 20:51:31
URL: http://hannovsky.blogspot.som

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback