Typiskt mig

Igår lyckades jag med nåt som jag knappt trodde kunde hända... En mygga (tror jag att det var) flög in i mitt ena öra och orsakade yrsel, smärta och nedsatt hörsel på det örat. Jag fick då lite av panik kan man säga och tog en topz för att försöka få ut den. Men hann inte mer än att sätta in topzen i örat så kom det blod på den, så mest troligt så hann myggan bita mig. Efter ett tag hör jag hur den låter till och sen försvinner den ut ur örat...
Idag känner jag mig lite svälld och har lite ont. Hoppas verkligen att det här går över av sig själv, har inte så stor lust att åka till vårdcentralen för det...
 
Cornelia har blivit förkyld, hon har lite feber, är rosslig och snorar. Men dagens väder som har bestått av regn i olika omgångar har passat oss perfekt. Så vi har varit inne och bara tagit det lugnt.
När jag pratade i telefonen på förmiddagen så tyckte jag att Cornelia blev riktigt tyst. Då hade hon somnade på golvet nedanför soffan...
 
 
Idag firar jag & J 12 år tillsammans ♥ Tiden har verkligen gått fort, de här 12 åren känns verkligen inte som det. De sägs ju att tiden går fort när man har roligt ;-)
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Linda

Hoppas det är bättre med örat!

Och lilla C då, att de kan slockna hursom. Dock har M aldrig somnat ifrån en sådaär, han är väldigt mån om att berätta att han är trött, oavsett hur dålig han är.

Nog går åren fort, helt galet fort :-) Hoppas ni fick en mysig kväll!

2012-07-08 @ 08:45:51
URL: http://underbargava.blogspot.com
Postat av: mammaTEA

Obehagligt med örat. Hoppas det går över.

2012-07-08 @ 09:01:19
URL: http://Mammatea.se
Postat av: ♥Joulines mamma♥

Grattis till er. Vi firade 9 år i maj :)

2012-07-08 @ 21:24:56
URL: http://alexandraida.blogg.se
Postat av: Hanna

Men huga, vilken störig mygga. Vad skulle den in dit och göra? :D Hoppas att du klarade dig utan men! Underbart fina och trötta Cornelia :)

Sv: Tackar tackar! Vi får planera på onsdag :) Haha, en kompis skickade faktiskt sms och skrev samma sak..Tänkte snarare på att visa nagellacket ;)

2012-07-09 @ 19:44:52
URL: http://hannovsky.blogspot.som

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback