Vilken avslutning....

Idag har vi haft ytterliger en härlig dag som tyvärr slutade mindre bra. Men innan jag berättar mer om det så tar vi väl det roliga först.
 
Vi började dagen med att åka in till stan för att köpa lite grejer inför Cornelias dagisstart. På skopunkten har de alltid ta 3 betala för 2 par skor. Så där blev det 2 par gummistövlar (ena paret ska lämnas på dagis) och ett par nya gympaskor, Cornelias fötter växer som bara den ;-)
 
 
Sen gick vi vidare till HM där vi köpte svarta fleccebyxor och en lila fleecejacka.
 
 
Sista affären blev Stadium outlet där vi fyndade galonjacka och galanbyxa.
 
 
Nu känns det riktigt bra med det som är köpt, tror att vi har allt inför hösten. För allt det här betalade vi 656kr (3 par skor 278kr, galonkläderna 180kr & fleccekläderna 99kr/st.), vilket jag tyckte kändes billigt. Vinteroverallen köpte vi i våras på rea så den kommer nog att passa bra i vinter. Så det vi saknar är vinterskor, fler handskar och mössor.
 
Ikväll hade jag J tänkt att äta goda skaldjur, se en film och bara känna lugnet men tyvärr blir inte allt som man har tänkt sig....
 
J tjuvstartade med en räk/kräftsmörgås vid 16 tiden, 10 minuter senare får han jättetungt att andas. Ni som känner min man vet att han absolut inte vill åka till sjukhuset/läkaren i onödan. Nu blev det däremot bråttom så jag fick springa över med Cornelia till grannarna och sen åkte vi iväg till sjukhuset (att ringa ambulans tyckte han var onödigt...)
Framme på sjukhuset blev det ett akutrum på en gång. Läkare och två sjuksköterskor är med hela tiden. Han är svälld i ansiktet, svettas och är tungandad. De kollar blodtrycket & pulsen som är alldeles för höga, maskinerna piper och varnar hela tiden. Så han får syrgas och massa läkemedel.
Nu några timmar senare så mår han bättre, men är fortfarande lite tungandad så han ligger inne på sjukhuset för observation.
J har aldrig någonsin fått en allergisk reaktion och skaldjur är nåt han äter flera gånger/månad. Så läkarnas teori är att nåt av skaldjuren var dåliga och att det är de som har orsakat allt det här.
Behöver jag berätta att alla skaldjur hamnade i soporna...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mammaTEA

Fy så läskigt! Tur att det gick bra.

2012-07-28 @ 21:18:10
URL: http://Mammatea.se
Postat av: avlangtan

Vilka bra fynd, jag älskar att fynda.

Fy va läskigt med J :( Tur att ni handlade så snabbt ändå och åkte in, hoppas han snart blir bra.

2012-07-28 @ 21:29:22
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: Marie

Nej men fy vad otäckt. Fina fynd iaf.

2012-07-29 @ 08:42:56
URL: http://familjedrommar.wordpress.com
Postat av: Carin

Men gud vad läskigt med J, stackarn! Hoppas han mår bättre!

2012-07-29 @ 09:09:57
URL: http://thew.blogg.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback