Regnet det öser ner

Jag skulle inte ha skrivit så där om vädret igår för idag har regnet formligen vräkt ner hela dagen. Det har varit ett perfekt sova väder för mig.

Nu har jag gjort första natten så 2 kvar att göra innan några dagars ledighet.

Har börjat att kika runt på lite olika möbler och inredningssaker till Cornelias lekstuga, känner hur det kliar i fingrarna att få göra fint där inne.
Det kommer att komma bilder på lekstugan, före och efterbilder. Men jag håller er lite på sträckbrädan då jag vill att den ska bli klar först.
Nu saknas det golv, lister, nya fönster, fönsterkarmar, fönsterbrädor och lister runt fönstrerna plus att en veranda ska byggas. Säkert är det lite mer som ska göras, men jag kommer inte på nåt mer nu.

Igår fick Cornelia ett sopset och skurset av sin mormor & morfar och ni kan gissa att hon har städat här hemma, både inne och ute ;-) Våran lilla hjälpreda!

Jag köpte en ny cd skiva igår, Tomas Ledin 40år -40 hits. Han är sommar för mig! Hur som helst så slog jag igång den i bilen och då kom Sommaren är kort där han sjunger med en glass i min mun.... Tror ni att att Cornelia hörde det och började att surra om glass ;-)


Kommentarer
Postat av: Vendela

Hejsan,
så kul med lekstugefix. Jag vill se hur det blir! Vill du inte visa upp lekstugeprojektet på Byggla? Vi har en lekstugatävling just nu, du borde delta! Maila mig så berättar jag mer o tävlingen och om den lilla presenten du får om du är intresserad :)
Lycka till med målandet!
Mvh
Vendela på Byggla

2012-06-18 @ 09:16:24
Postat av: Pernilla

:-D Lite gulligt att hon reagerade på just glass.

Junior här hemma har hakat upp sig på "Dansa pausa". Det låter ganska sött när han säger det, "danscha paoscha". Pausa låter som en blandning mellan porsche och just pausa! Tyvärr råkar jag ha lite problem med den låten så man får bita sig i läppen :-D

2012-06-18 @ 13:05:18
URL: http://pernillaweb.blogspot.com
Postat av: Hanna

Ja, vilket jädra lynnigt väder vi har..Det är olika från dag till dag känns det som!

Sv: Astrid fick feber igår, undrar om det är någon tand på gång eller nån sjuka som går..Hoppas bara att hon hinner bli pigg tills på onsdag. När vi kommer hem blir det att hänga lekstuga! :)

Supernöjda blev vi med däcket och möblerna, där kan vi också hänga i sommar ;)

2012-06-18 @ 20:42:08
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Marie

Ser fram emot det färdiga resultatet!

Sv: Ja jag mådde illa när jag väntade Astrid också, men upplever att det är värre den här gången. Därför misstänker jag att det är en lillebror ;-).

2012-06-19 @ 14:02:09
URL: http://familjedrommar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback