Fredag igen

Så var det fredag igen, känns som att den här veckan också bara har sprungit iväg. Men det gör inte mig nåt, då går det fortare tills vi åker. 16 dagar kvar nu!

Lite helghandling har vi hunnit med idag, alltid skönt att göra bort det från förmiddagen då det är mindre folk. Jag & pensionärerna som hänger på låset.

Snön tinar här utanför sakta med säkert, önskar att det skulle gå fortare. Vill börja kolla hur vi ska ha det på gården. Var sandlådan, gungorna och "lektornet" ska vara. Även grillplatsen ska flyttas då vi har den på framsidan där det bara är morgonsol. Känns bättre att sätta den på baksidan och få den där det är kvällssol och samtidigt slippa grannarnas insyn...
Igår satt jag och skissade lite på hur lektornet skulle se ut och det var inte det lättaste att få ner mina ideér på papper. Men det kommer att bli ett litet "hus" som man kan gå in i och från taket kommer rutchkanan att gå ifrån. Förstår att det är svårt för er att få en "bild" i hur det ska bli men jag hoppas att vi hinner bygga det här i sommar.
Jag har i alla fall visat J mina "ritningar" och han förstod hur jag ville ha det i alla fall.

Ikväll är det dags för jobb igen, två nätter den här helgen så det ska nog gå bra. Känner mig ganska trött nu så efter middagen så blir det att gå och sova för min del.


Kommentarer
Postat av: mammaTEA

Kul att rita en egen lekplats.

2012-05-11 @ 15:39:55
URL: http://mammatea.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback