Nedräkning

Första natten är nu gjord och 3 är kvar. Hej åh hå!!! Det bästa med att jobba så här många nätter på raken är att tiden går så fort. Idag är det bara 10 dagar kvar tills vi åker. Och jag kan erkänna att jag längtar och har börjat att få lite (läs mycket) resfeber!

Idag händer inte så mycket här hemma förutom att ladda för jobbet. Man orkar inte göra så mycket mer än att jobba, sova och umgås med familjen när man är inne i nattjobbet. Tråkigt med sant, det sociala får vänta tills jag blir ledig.

Om en stund är det bara att hoppa in i skorna och åka. Det har varit perfekt sovarväder idag, grått och regningt.

Igår snickrade förresten J färdigt Cornelias sandlåda. Nu ska vi bara bestämma var den ska stå och gräva bort lite massa därifrån och fylla den med sand och leksaker. Sen ska det göras ett lock till den, vi har inte så stor lust att grannens katter ska göra sina behov i den. Det räcker att deras hund och även katter har bajsat på våran bro i vinter... :-(





Så här blev då resultatet! En sandlåda som är 210*210cm.

Kommentarer
Postat av: Hanna

Händiga mannen! Den där sandlådan kommer garanterat ha smaskig sand, lovar att Astrid kommer provsmaka ;) Snart åker ni, oh så härligt :)



Sv: Tänkte höra med lite tips från dig ang vimplandet, men tar det när jag kommit igång :D



Astrid kommer bara vara med på vigseln, och sedan åker hon hem och hänger med farmor och faster. Middagen börjar först 18, och eftersom sovtid är kring 19 så kändes det "hattigt" att hon ska äta så sen middag och att vi ska ha dubbelt upp under alla förberedelser mellan vigsel och middag :)



2012-05-17 @ 22:10:24
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: mammaTEA

Vilken stor fin sandlåda!

2012-05-18 @ 09:37:45
URL: http://mammatea.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback