Vanish

Jag har nu fått testa olika produkter från Vanish tack vare buzzador och efter kanske 15 tvättmaskiner så måste jag säga att jag är nöjd!

Prdukten som jag använder mest av är Vanish Oxi Action pulver, det sätter jag direkt i maskinen och det hjälper mig att ta bort fläckarna på kläderna. Det finns även som flytande.
Jag måste erkänna att jag är lite dålig på att komma ihåg alla fläckarna som är på kläderna i förväg, för fläckar har vi på nästan alla plagg... Cornelia är en riktig "grismaja" just nu (även jag brukar lätt få fläckar...) 
Så för mig fungerar den här produkten riktigt bra.

En annan produkt som också är riktigt bra är Vanish Crystal white pulver, den produkten sätter du också direkt i tvättmaskinen och den hjälper då dina vita kläder att bli vita igen. Även den här produkten finns som flytande.

Jag arbetar inom vården på ett ställe där vi inte får arbetskläder, med andra ord använder jag mina egna privat kläder i jobbet. De flesta kläderna som jag äger kan man bara tvätta i 40grader och då är det inte säkert att alla bakterier dör. Hur som helst så finns det ett medel som man också sätter direkt i tvättmaskinen som heter Vanish Extra Hygiene pulver. Det tar bort 99,9% bakterier.

Två andra produkter som Vanish har är en Förbehandlarspray som du sprutar på innan du tvätter kläderna. Sen finns även en produkt som avlägsnar fläckar på möbler, bilsäten och mattor, Vanish soffa och matta spray.

Här kommer före och efter bilder på en av Cornelias tröjor. Här har hon ätit banan.





och fläckarna är borta!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Vore kanske något att testa, är de parfymerade? Astrid har reagerat på något tvättmedel, så vi är lite försiktiga med sånt :)



Sv: Det verkar vara en märkning från tidningstjänst, men vi blev rätt nojiga efter din varning om skurkar ;) När ni kommer hem blir det middag och bildvisning, vi har ju bägge två semesterbilder att visa upp :)



Det blev en toppenkväll, och Massen var en exemplarisk kusin :)

2012-05-26 @ 19:55:10
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback