Kalasat färdigt

Igår ville inte Cornelia sova middag, vet inte om det berodde på sin nya säng eller om det var för att det började komma kalasbesök...

Hur som helst så hade vi hennes tredje 2års kalas igår. Hon har blivit rejält uppvaktad de här dagarna med skor, kläder, pengar, docka, lego, böcker, Pippi figurer, Pippi och lillagubben gossedjur, leklera, pärlor, sängkläder, mössa, handskar, pulka, reflexväst mm.
Man kan tro att hon har fyllt jämnt ;)

Idag ska vi bara vara hemma och mysa, Cornelia har vaknat 05:10 idag så jag misstänker att hon kommer att somna direkt efter lunchen.
Även inatt har hon sovit i sin nya säng så idag ska vi montera ner spjälsängen och tvätta upp allt från den. Sen ska den ut i förrådet, hoppas att vi får ta fram den igen nån gång.

Ikväll vankas jobb för mig, första av 2 nätter.




Kommentarer
Postat av: mammatea

Så mycket presenter och vilken fin tårta.

2012-11-11 @ 12:12:47
Postat av: Linda

Då har hon mycket nytt o leka med då! Blev så förvånad när jag började rensa ut på bebisleksaker här hemma hur lite leksaker som blir kvar, så det är nog tur jag gör rensningen innan födelsedagen så vi inte drunknar i prylar sen - misstänker att lilleman får lika mycket saker han med...

Och stora damen som sover i växasängen igen! Här har Mileon sovit i växasäng i två månader utan direkt stora problem, är väl mer nu han börjar tjorva med att smyga upp i arla stund och leka, alt. vägra sova middag för då smyger han ur sängen och leker istället. Ett himla springande blir det här! ;-)

2012-11-13 @ 13:25:09
URL: http://underbargava.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback