Vårdcentralen

Nu då Cornelia känns relativit frisk så saknar jag vårdcentralen så jag tyckte att det var dags för mig själv att boka tid ;-)
Nja riktigt så var det väl inte, men jag har i alla fall varit dit idag då jag har så ont i halsen. Jag har svårt att svälja, så varje tugga jag tar måste tuggas ett ex antal gånger innan jag kan svälja. Det gör även ont att svälja dryck.
 
Två läkare tittade i halsen och den är riktigt röd och irriterad. Snabbsänkan var förhöjd, lite feber hade jag också och sen tog de en svalgodling men svaret på den får jag vänta ett par dagar på.
 
Summan av det här är i alla fall att jag får fortsätta ta panodil, tugga maten ordentligt och hoppas att svaret kommer snart.
 
Jag har hittat ett "nytt" spel på mobilen, SongPop och det är så kul! Om ni inte har testat det så kan jag rekomendera er att ladda ner appen SongPop free, jag heter saraaaa81 där om nån vill spela. Igår kväll fick jag knappt ha min mobil ifred då J skulle spela hela tiden ;-)
 
 

Kommentarer
Postat av: mammaTea

sv
Vi har också en känsla av att det inte har något samband med hur länge hon sover på dagen men ska ge det ett försök i nån vecka eller två och se. När vi byte från två till ett sovpass tog det ett tag innan de nya rutinerna fungerade bra. Nu måste jag väcks henne!

2012-11-19 @ 12:47:05
URL: http://mammatea.se/
Postat av: mammatea

Att ni aldrig får vara friska. Krya på er!

2012-11-19 @ 18:44:48
URL: http://mammatea.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback