Lilla gumman

Efter en dag med kalas var Cornelia ganska trött ikväll och somnade som en stock på en gång. Hon hann inte sova länge innan hon vaknade och grät. När jag kom in i hennes rum så var kudden blöt, min första tanke var att hon hade spillt välling men kände i hennes öra som var alldels blött.
Efter ett samtal med 1177 så blev det att klä på henne och åka in till jouren.
 
Där fick vi träffa en läkare på en gång som konstaterade att trumhinnan hade spruckit i högra örat. Där är det massa vätska så han kunde inte se om hennes rör satt kvar. Det vänstra örat var rött och irriterat men där satt i alla fall röret på plats.
 
Så med oss hem fick vi antibiotika, öronsalva och hostmedicin. Imorgon blir det att ringa till vårdcentralen för att få ett sjukintyg då vi har varit hemma med henne över 1 vecka redan. Vi som hade tänkt att hon skulle få göra ett försök med dagis imorgon.
Imorgon har hon varit hemma i två veckor.
 
Jag hoppas att vi får några timmars sömn inatt. Cornelia är fortfarande vaken, hon klagar på att hon har ont och pekar i örat :-( Men snart borde alvedonen börja värka.

Kommentarer
Postat av: mammaTEA

Stackare! Krya.

2012-10-17 @ 02:44:31
URL: http://Mammatea.se
Postat av: Marie

Men stackars liten! Hoppas hon kunnat sova i natt och att antibiotikan hjälper fort. Hoppas att röret sitter kvar så hon slipper operation igen. Kram från oss

2012-10-17 @ 07:43:36
URL: http://familjedrommar.wordpress.com
Postat av: Linda

Ser att min kommentar inte kommit fram, är lite 50/50 när man skriver från mobilen har jag märkt :-/

Visste inte heller att det kunde bli så här efter man satt in rör, stackars C som får dras med detta. Hoppas pencillinkuren biter snabbt och att röret sitter kvar - för hur blir det annars? Ska de sätta åter ett nytt?

Och hur gick det med FK? Månadslön o VAB? :-) Kan ju du lära mig istället, ha ha!

Kram till er!

2012-10-17 @ 08:16:29
URL: http://underbargava.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback