Projekt

Här hemma har vi en hostig och snorig tjej. Igår på dagen var hon helt feberfri. Somnade dock sittande i soffan redan vid 18, vilket brukar betyda nåt. Nästan tre timmar senare vaknade hon och det kändes som att hon skulle brinna upp. Kollade då febern som låg på 39,8grader.
Imorse vaknade hon feberfri, förstår inte riktigt vad det är som går. Men hon får i alla fall vara hemma. J slutar tidigare idag så jag kan åka iväg till frisören. Imorgon går jag på och börjar jobba så då kan hon vara hemma med mig utan att jag behöver vabba.
 
Annars så händer det inte så mycket här hemma. Helgen har vi spenderat i husvagnen hos J:s mormor och morfar. Alltid lika mysigt att komma iväg :-) När vi var där så hittade jag två gamla lampor som ska få en ny makeover. Den ena ska bli en ny kökslampa och den andra ska nog få bli en fönsterlampa i hallen.
Har lite projekt på gång här hemma så jag hoppas att vi får lite tid att göra klart allt.
Hittade även ett skåp som ska få flytta hem hit, det ska få vara i vårat sovrum och bli min nya syhörna. Börjar att vara så less på att sitta vid köksbordet och alltid ha framme symaskinen.
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mammatea

Hoppas C kryar på sig.

2013-10-01 @ 16:29:15
URL: http://mammatea.se
Postat av: Hanna Karlsson

Hoppas hon mår bättre idag!

2013-10-02 @ 10:32:58
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback