Telefonsamtal med läkaren

Efter mycket väntande så ringde äntligen min mobil och då var det doktorn själv som ringde. Det var tyvärr inte min favorit utan han som jag hade på äggplocket och återföringen. Även han började att gratulera mig till graviditeten. Jag förklarade då även för han hur nervös jag är inför ytterligare ett missfall. Då frågade han om jag har haft det tidigare, men hallå det har jag ju sagt många gånger. Men han hade helt missat att jag hade det i februari så jag hoppas att han skrev in det i journalen nu.

Även doktorn sa att det inte var nån idé med ett ultraljud än utan jag får glatt vänta i 3 veckor.... Blodprov var det inte heller nån idé sa han så jag kan inte göra så mycket nu utan att försöka ta det lugnt och så.

Jag frågade doktorn om svullnaden och det tyckte han bara var positivt, så jag vet inte riktigt om det är ett graviditetstecken?

Jag har fått mer progresteron utskrivet så from imorgon ska jag ta 2 vagiatorer per dag tom den 26:e juli. Då ska jag minska ner till 1 vagiator tom 2:a augusti. 

Känns skönt att ha en plan nu så att jag vet vad som ska hända.

Nu är det bara att hoppas på det bästa! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback