Ruvardag 14

Nu ska jag ta och uppdatera lite grann om vad som har hänt de senaste dagarna...  Ruvardag 11 så blev jag less på att inte få veta hur det hade gått för oss på det här försöket och bestämde mig därför för att testa. Tog ett sånt där test från billiga tester och det stod att det skulle ta 5 minuter och sedan skulle man avläsa testet men redan efter 2 minuter så var det två streck där, alltså jag är på smällen :-) Gjorde även ett "vanligt" test som även det visade att jag var gravid. 

Lyckan varade dock inte så länge för igår kväll så började jag få lite brunaktiga flytningar, redan då började hoppet sjunka. Gjorde ett test igår och det var starkare än dagen före. Idag så har flytningarna blivit blod så det är väl bara att inse att jag har fått ytterligare ett missfall.

Jag vet inte idag om jag kommer att orka gå igenom ett ivf försök till, känner mig så less och besviken... min kropp verkar inte klara av en graviditet. OM det här är ett missfall som jag har fått så är det 3:e på raken...

Jag vet fortfarande att det finns en chans att ett embryo har stannat kvar men just nu känns det inte så. Jag kommer nu att vänta några dagar och sedan testa igen.

Idag har vi börjat att prata lite om andra alternativ, vi har börjat fundera mer och mer på att adoptera ett barn. Tidigare så har jag inte varit mogen vid att släppa tanken på att vara gravid och föda barn men nu känns tanken på adoption så lockande. Vi kommer att ta reda på så mycket vi kan om adoption och sen kolla upp hur våra förutsättningar ser ut för att adoptera. Jag är inte säker på att gubben får adoptera pga hans olycka men då kan jag adoptera som ensam person.   

Kommentarer
Postat av: helena

Neeej!! Va tusan!! Hoppas verkligen att det inte e ett missfall. Hoppas, hoppas att allt kommer vända och gå bra för er! Jag vet att det inte är mkt som lindrar när det är så här så det blir en massa varma och gosiga kramar!!!!

2009-06-11 @ 19:15:04
URL: http://www.rockygirl-rockygirl.blogspot.com
Postat av: Jakita

Håller verkligen tummarna för er att det INTE är ett missfall !!

Kram

2009-06-11 @ 20:04:45
URL: http://www.lovelykellie.se
Postat av: Greta

Nä men fy bubblan vad orättvist, men det kan ju gå bra trots allt.

Kram

2009-06-12 @ 09:02:00
URL: http://morgonstund.bloggsida.se
Postat av: Bullen

Håller tummarna! Kram

2009-06-12 @ 09:56:43
Postat av: Jenny

Åh, jag vet inte om jag ska säga grattis eller bli ledsen för er skull. Du kanske ska kontakta IVF-läkaren så de får titta? Jag ber verkligen att det ska ha gått vägen!STOR KRAM!!!

2009-06-12 @ 13:44:38
URL: http://barnlangtan.bloggagratis.se
Postat av: tessTess

men fina fina vännen...vad är det jag läser? Livet ÄR sannerligen inte rättvist på ngt sätt....NU skulle d ju vara er tur!! Jag hoppas att det är så att eran andra stjärna klamrar sig kvart för allt den har!!!! <3<3många varma kramarjag tänker på er

2009-06-12 @ 16:29:23
URL: http://smultronpastra.blogg.se/
Postat av: rockygirl

Tänkte bara kika in och kolla hur det e med dig! Hoppas allt går bra! kram

2009-06-12 @ 20:13:55
URL: http://www.rockygirl-rockygirl.blogspot.com
Postat av: tessTess

min faster som nu är över 50.....fick missfall efter missfall...hon hade inga problem med att bli gravid...utan just att behålla bebisen...jag tror hon fick ngn sorts band runt livmodertappen....och att hon fick äta ngn slags hormon......tycker du ska kolla med Dr T om det....tycker d e han som e mest "öppen" för nya förslag.kram hjärtat!!!<3

2009-06-12 @ 20:52:57
URL: http://smultronpastra.blogg.se/
Postat av: tessTess

glömde ju säja att hon fick barn när hon var 42....efter väldigt många missfalll....hon är en av mina största hejaklacksledare nu...=) mirakel finns..kramis!

2009-06-12 @ 21:02:55
URL: http://smultronpastra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback