Underbara nätter

Ännu en toppen natt för Cornelia. Hon somnade vid 20-tiden igår kväll och vaknade vid 5-tiden för att äta lite välling. Men efter det somnade hon om till strax efter 8. Så vi är riktigt nöjd med natten.
Tänk om hennes underbara nätter kan fortsätta så här, hade varit härligt. När man vaknar på morgonen känner man sig utvilad.
Jag tycker verkligen synd om dem som inte får sova på nätterna. Cornelias tjorviga nätter kan räknas ganska lätt, men efter dem har vi varit helt slut. Tänk att ha såna var eviga natt...

Idag verkar vi inte ha någon feber här. Gumman känns ganska pigg. Hon har kvar alla prickarna men de känns som att de har börjat att torka in?
Jag har en hosta som typiskt nog är värst på nätterna, men det är väl så det brukar vara.

Här uppe i norr har vi lite små regn idag och det känns lite höstigt ute.
J var och hämta första släpet med ved igår, så nu har vi det vi gör med att fylla vedbodan med ved.
Jag kommer inte ihåg hur många lass vi hämta förra året, men jag tror nog att det var kring 10 i alla fall.
Min pappa brukar komma och hjälpa oss när det är dags och det är vi så tacksamma för.
Nu märker jag på min pappa att han är laddad för att börja på riktigt. Förra sommaren körde de 4 släpvagnslass på samma dag. Det är ju inte bara att köra utan veden ska först lastas på släpet, sen ska den in i vedbodan och staplas. Så det är mycket jobb, men vad gör man inte för att få billiga elräkningar ;) 

Kommentarer
Postat av: Carin - mamma till Alice

Nej, Kavat skorna är inte fodrade. Men det finns vinterKavatskor att köpa som är fodrade och varma och dyra! ;)

2011-08-17 @ 17:51:08
URL: http://thew.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag tycker också det är kul att stapla ved! Om vi knyter fast Astrid och Nea i varsin ända av ett snöre och låter dem roa sig själva så kan vi trava du och jag ;)



Sv: Ja, inte alls tokigt med lite extra klirr i kassan! Det blir ju som en sjuka det här med blocket, börjar fundera vad mer jag kan sälja ;) Vi får ses när Nea är pigg och kry, prickar undanbedes vänligt men bestämt :D



Vi ska ut en sväng till getingarna ikväll igen, men nu är de förhoppningsvis döda..Var hit en kille och skummade dem idag :D Ska kolla så alla strök med, annars måste de komma hit en gång till :)

2011-08-17 @ 20:22:24
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback