Hårstrån

Jag känner mig som en hund som håller på att tappa vinterpälsen, jag tappar hur mycket hår som helst. Jag har hört att man brukar tappa hår under graviditeten eller ett tag efteråt, men ett halvår efteråt?
Det känns som att mitt hår ligger överallt, jag känner mig så ofräch. Jag ser att Cornelia ibland har mitt hår i sina händer (utan att hon har luggat mig)
Om ni ser en brunett som står och lyfter ett ben och kissar mot ett träd, då är det jag som har förvandlas till en hund ;-)

Så nu kommer min fråga till er, mina kloka bloggläsare: finns det nåt jag kan göra för att inte tappa så här mycket hår?

Idag var det tänkt att jag & Cornelia skulle på en dejt med min syster, systerdotter och en kompis till henne och hennes barn. Men tyvärr blev det inställt. Sen skulle även en jobbarkompis komma hit med sin familj på kvällen, men även det blev inställt då hennes lilla kille har fått magsjuka.
Därför har vi inga planer för idag, utan vi försöker ta dagen som den kommer istället. Har en massa att göra här hemma, så det ska jag nog roa mig med om inget roligare dyker upp....

Kommentarer
Postat av: MTVD

Jag tappade massor med hår under hela graviditeten, det började växa igen när barnen föddes. Mitt absoluta råd är att köpa Silicatabletter! Det har då funkat på mig, både för att förbättra kvaliteten och göra att man tappar mindre hår!

2011-05-18 @ 19:16:57
Postat av: Linda

Ja fy.... tappar hår gör jag fortfarande, är väl amningshormonerna förstår jag men alltså... det var ju ett bra tag sedan jag slutade helt. Men men... har tyvärr inte så många tips, har testat massor men ingen bättring. Det är hormonerna som spelar spratt så jag väntar ut det hela. Här vadar man i hår, helt sjukt!

2011-05-18 @ 23:19:54
URL: http://underbargava.blogg.se/
Postat av: Emelie

gjorde de inte reklam för något naturläkemedel eller någon sorts vitamin mot håravfall för ett tag sedan där de sa något om att i olika perioder av livet tappar man mycket hår som vid hormonpåverkan efter att ha fött barn..

2011-05-19 @ 13:35:00
URL: http://kronsten.blogspot.com
Postat av: Anna

Jag tappar också extremt mycket hår. CSilices har jag använt innan och det har varit bra!!

2011-05-19 @ 20:11:35
URL: http://annasunderbara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback