Färdig lekstuga

Nu är lekstugan i stort sett helt färdig, det som saknas är en veranda. Men här ska ni i alla fall få se hur den har sett ut och hur den ser ut idag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snart augusti

Känns som att dagarna bara springer iväg. Imorgon är det augusti månaden då Cornelia ska börja på förskolan. Alla kläder ska märkas, men vet inte riktigt när jag ska orka ta itu med det. Känner mig inte alls motiverad, samtidigt vet jag att det går rätt så fort bara man börjar.
Många av hennes plagg kommer jag att märka direkt på storlekslappen bara för att spara lite tid. Men de "finare" plaggen kommer jag att sätta en namnlapp på.
 
Igår var jag & J på bilbingo tillsammans med en kompis. Ingen av oss 3 vann nåt, men roligt hade vi i alla fall och det är ju det viktigaste.
 
Inatt har jag sovit riktigt hårt, vaknade 9:45 och då kändes det nästan som att jag hade sovit för länge. Hur det nu kan kännas som det... Cornelia har vi hämtat hem så hon ligger och sover middag i sin säng. Idag hade hon & mormor åkt buss till ett köpcentrum. Sånt är ju så spännnade. Vi som bor på landet åker i stort sett aldrig buss men då är det perfekt när hon får göra det med andra.
 
Nä nu ska jag sätta igång och märka lite kläder, om jag gör alla ytterplagg nu så har jag ju kommit en bit på vägen i alla fall!

Bilbingo

Idag har jag äntligen tagit itu med våran soffa, den har varit skitig ett bra tag så idag fick dynorna äntligen hamna i tvättmaskinen och vilken skillnad det blev. Jag förstår egentligen inte varför man gruvar sig för att göra det, för det går ju fort bara man börjar.
 
Cornelia ska sova över hos sin mormor & morfar inatt, då jag & J ska åka på bilbingo. Varje sommar brukar vi åka några gånger men i år har vi inte tagit oss iväg och om jag funderar riktigt mycket så tror jag inte att vi var förra sommaren heller. Men ikväll blir det bingo i alla fall!
 
Jag är säkert lite efter nu, men nu har även jag börjat med instagram om nån är sugen på att följa mig där så heter jag zara_jo
 
 

Hemma

Idag har J fått komma hem igen. Han är fortfarande lite tungandad och irriterad i halsen men det kan man visst vara ett tag.

Efter att jag & Cornelia hämtade upp J på sjukhuset har vi hunnit vara på en auktion, men vi var inte till det slutade då det började spöregna. Vi såg ut som 3 blöta katter i bilen hem.

Ikväll har vi plockat in en massa jordgubbar från landet, tror inte att 10 liter räcker. Mina föräldrar kom hit på plockning så det fick med sig gubbar hem.

J känner sig riktigt trött och sliten, vilket beror på att kroppen hamnade i chock.

Även jag är trött så det får bli en tidig kväll för mig med.

Vilken avslutning....

Idag har vi haft ytterliger en härlig dag som tyvärr slutade mindre bra. Men innan jag berättar mer om det så tar vi väl det roliga först.
 
Vi började dagen med att åka in till stan för att köpa lite grejer inför Cornelias dagisstart. På skopunkten har de alltid ta 3 betala för 2 par skor. Så där blev det 2 par gummistövlar (ena paret ska lämnas på dagis) och ett par nya gympaskor, Cornelias fötter växer som bara den ;-)
 
 
Sen gick vi vidare till HM där vi köpte svarta fleccebyxor och en lila fleecejacka.
 
 
Sista affären blev Stadium outlet där vi fyndade galonjacka och galanbyxa.
 
 
Nu känns det riktigt bra med det som är köpt, tror att vi har allt inför hösten. För allt det här betalade vi 656kr (3 par skor 278kr, galonkläderna 180kr & fleccekläderna 99kr/st.), vilket jag tyckte kändes billigt. Vinteroverallen köpte vi i våras på rea så den kommer nog att passa bra i vinter. Så det vi saknar är vinterskor, fler handskar och mössor.
 
Ikväll hade jag J tänkt att äta goda skaldjur, se en film och bara känna lugnet men tyvärr blir inte allt som man har tänkt sig....
 
J tjuvstartade med en räk/kräftsmörgås vid 16 tiden, 10 minuter senare får han jättetungt att andas. Ni som känner min man vet att han absolut inte vill åka till sjukhuset/läkaren i onödan. Nu blev det däremot bråttom så jag fick springa över med Cornelia till grannarna och sen åkte vi iväg till sjukhuset (att ringa ambulans tyckte han var onödigt...)
Framme på sjukhuset blev det ett akutrum på en gång. Läkare och två sjuksköterskor är med hela tiden. Han är svälld i ansiktet, svettas och är tungandad. De kollar blodtrycket & pulsen som är alldeles för höga, maskinerna piper och varnar hela tiden. Så han får syrgas och massa läkemedel.
Nu några timmar senare så mår han bättre, men är fortfarande lite tungandad så han ligger inne på sjukhuset för observation.
J har aldrig någonsin fått en allergisk reaktion och skaldjur är nåt han äter flera gånger/månad. Så läkarnas teori är att nåt av skaldjuren var dåliga och att det är de som har orsakat allt det här.
Behöver jag berätta att alla skaldjur hamnade i soporna...
 
 
 

Sommar

Här hemma njuter vi av sommaren som just nu är här. Igår kväll var jag över till grannarna för kubb- och ciderkväll. Förstår inte att det alltid går så mycket bättre med kubbspelet efter en eller två cider. Igår gick det riktigt bra för mig ;-)
 
Idag har vi varit hos mina föräldrar då världens bästa mormor (Cornelias) fyller år. Stort grattis igen!
 
Nu blir det snart badtunna och sen tror jag att det blir det nog en tidig kväll för mig.

Fotografering

Idag har vi varit till fotografen för att äntligen använda upp presentkortet som Cornelia fick i julklapp. Jag packade ner några olika ombyten kläder och så åkte vi iväg.
Det var väl inte riktigt de bästa förutsättningarna för en lyckad fotografering då Cornelia har sovit dåligt inatt. Hon somnade som vanligt på kvällen men vaknade sen vid 21:30 och kunde inte somna om. Sen har hon vaknat många gånger inatt. Jag misstänker att hon har växtvärk, så om ni har några bra tips på hur man lindrar det bäst så tar jag gärna emot de.
Åter till fotograferingen, vi började med att vara inne i studion för bilder, men där ville Cornelia mest springa omkring och var nästan lite rädd för bakgrunden. Så några bilder i studion blev det inte. Så då bestämde vi att bilderna skulle tas utomhus. Ett par bilder kan jag tänka mig blev bra, men dottern var inte riktigt på humör så vi fick helt enkelt beställa en ny tid.
Det kändes riktigt bra att fotografen erbjöd oss en ny tid. Hon vill att vi ska vara nöjda med bilderna som vi köper. Så om 3 veckor gör vi ett nytt försök.
 
Nu ikväll har vi gjort en storrensning i vårat uteförråd. Tror att det blev 8 sopsäckar med skrot. Känns riktigt bra. Uteförrådet är nu så gott som färdigbyggt, det saknas en dörr som J ska göra på sitt jobb. Inne i uteförrådet ska det vara stenplattor, så imorgon börjar J att skotta ut sand för att kunna börja lägga plattorna sen.
Men det är imorgon, nu tar vi en lugn kväll!

Frisören

Efter dagens middag åkte vi in till stan för att göra av med lite tid innan det var dags för Cornelia att sova. Åkte då förbi en frisör så vi chansade och gick förbi för att se om de hade några lediga tider. Sagt och gjort, det var bara för Cornelia att sätta sig i frisörstolen. Hade tänkt att ta nån bild, men tyvärr så grät hon under hela klippningen så jag hade fullt upp med att trösta henne och J var och tog ut pengar.
Det var inte det lättaste för frisören att klippa henne, men nu har hon fått en riktig frisyr och vi är nöjda. Det kan tänkas att vi behöver rätta till på nåt ställe som hon missade under gråtattackerna ;-)
 
 
Efter klippningen så blev det en glass medans vi tittade på båtarna nere i hamnen.
 
 
 
 

Grannar

Efter två nätter med för lite sömn så har Cornelia varit gnällig och extra testig. På förmiddagen kom min syster och syskonbarn hit för lunch och badning. Våran dotter betedde sig inte riktigt som den snällaste tjejen mot sin yngsta kusin, utan det var smyg nyp och dyl. Har ni tips att komma med så tar vi tacksamt emot de!
 
Efter lunchen åkte kusinerna hem och Cornelia fick sova middag, men hon hann inte mer än att sova strax över en timme så startade våran "fina" granne sin motorcykel och stod och varvade den i 10 minuter. Behöver jag säga att det var en ledsen tjej som vaknade... Om nån är sugen på att bli våra grannar så får ni gärna köpa huset mitt emot vårat, men det måste nog få en rejäl sanering innan man kan flytta in...tänk om man kunde få välja sina grannar, då hade jag inte valt en alkoholist som gillar att stå och gasa med en motorcykel i tid och otid, att köra fordon i fyllan :-(
Polisen vet om vårat problem men måste ta han på bar gärning... Nu har vi tur att en annan granne håller på att utbilda sig till polis och ska se till att han åker fast.
 
Annars så har vi även hunnit med att vara till min svägerska på 22års kalas och ätit god tårta.
Nu sover Cornelia i tid så jag hoppas att det är en piggare och gladare tjej imorgon.

Surströmming & tunna

Här har vi haft en riktigt trevlig eftermiddag/kväll tillsammans med Hanna, C, Astrid & åttan i magen. Det har varit full rulle på tjejerna. Cornelia ville gärna krypa upp i Hannas famn och känna på magen, vilket gjorde Astrid svartsjuk.
Min lilla dotter som jag tidigare alltid har sett som ett fromt litet lamm har nu börjat bli en riktig testare/retsticka. Egentligen kan orden bli fler, men hur som helst så måste man nu alltid kolla henne för helt plötsligt vill hon sopa Astrid i ansiktet med sopborsten eller ta hennes saker... Bitas har också blivit nåt nytt som hon gärna gör... Ser inte fram emot förskolestarten då man ska hämta henne från dagis och får höra allt hon har gjort... Hoppas att det här är ett utvecklingspång som snabbt går över...
 
Ja nu skulle jag inte skriva om det utan om våran härliga kväll som vi har spenderat med Hanna med familj. Vi har ätit surströmming (inte jag & barnen som istället åt rökt fisk) och badat badtunna. Där såg man vilka små fiskar vi har, de var båda helt tokiga i vattnet så det blev både ett och två dyk ;-)
 
Till efterrätt blev det jordgubbar som J & C plockade i landet medans vi tjejer var i lekstugan.
Lite helg gotta har också hunnit smita in i våra munnar....
 
Det här är livet då det är som bäst!
 
 
 
Våra busiga tjejer ♥

Bildbomber

Ett ordspråk som jag tycker stämmer riktigt bra är: Borta bra men hemma bäst! Nu har vi då kommit hem efter en minisemester som verkligen har varit toppen. Men det känns skönt att vara hemma.
 
Cornelia har haft lite svårt att komma till ro och sova middag vilket har medfört en övertrött tjej på kvällen. Imorse vaknade hon 05:10, vilket är 2 timmar för tidigt.
Håller mina tummar för en liten sovmorgon imorgon....
 
Förutom att sova lite så har vi hunnit vara på djurparken igår och idag. Där har vi tittat på djuren, suttit på en häst, åkt karuseller, fotat en massa bilder så här kommer några...
 
Inte varje dag man är så här nära en björnunge...
 
 
Sälen Bosse som Cornelia sen har gått och ropat efter...
 
 
Åkte larven, var lite i läskigaste laget....
 
 
Här är det en som vill smaka på mina skor
 
Här är det en annan som vill smaka på Cornelias skor
 
Bland det första som vi gjorde när vi kom hem var att tvätta Cornelias skor, kan ni gissa varför...
 
 
 

Minisemester

Vi har det riktigt mysigt här på våran minisemester i Lycksele.
Vi har varit på djurparken idag och där var det så spännande så knappt den lilla hade tid att sova middag... Vi har tittat, kännt och fotat en massa djur. Det häftigaste enligt mig var att stå 1meter ifrån en björn. Cornelia gillade nog mest att vara bland getterna i barnens djurpark. 
 
 
Nu ligger jag i sängen brevid Cornelia som sover gott. J, min mamma & svärfar är på puben. Cornelias gammelfarmor h& gammelfarfar snarkar vägg i vägg ;) 
 
Hoppas att ni kan sova Hanna så att inte snarkningarna hörs till eran stuga ;)

Badat

Även idag har vi haft toppen väder här uppe i norr. Två semesterdagar har jag hitills haft och båda dagarna har det varit underbart väder. Hoppas att det fortsätter så här!
 
Ikväll har Cornelia haft båtpremiär, vi tog båten en sväng här i älven och gick i land på "våran" badstrand. Cornelia tog det första doppet i älven med kläderna på, var lite för roligt att springa efter strandkanten så hon missade en grop ;-) Så hon fick vara naken under flytvästen på väg hem, tur att det bara tog nån minut.
 
Nu är det mesta packat i bilen, imorgon bitti styr vi audin till Lycksele djurpark. Två dagar i djurparken står på våran agenda innan vi styr hemåt igen.
 
 

Full frys

Nu har jag fått hem min man igen och det känns så skönt. Jag & Cornelia har haft härliga dagar själva, men samtidigt som det har varit så mysigt så har hon även testat som aldrig förr. Som då jag kom ut från toaletten imorse så står hon på köksbordet...
 
Den här dagen har vi spenderat med två andra mammor och deras barn. Cornelia var yngst i sällskapet, de andra två barnen var 4 och 2 veckor äldre. Så det var tre jämnåriga barn. Min lilla var nog den mest ouppfostrade eller busiga kanske man kan säga, hon försökte få med de andra på "rackartyg".
Dagen spenderade vi ute bland grisar, får, getter, hästar, kaniner och hönor.
 
J är alltså hemma tillsammans med ungefär 40kg fisk. Så nu är våran frys fullproppad med mat, så nu är det bara för oss att äta fisk hela hösten/vintern. Vi kommer nog att bli riktigt smarta ;-)
 
 
 

Mys

Jag och Cornelia har fortsatt den här helgen med en massa mys. Idag har det varit fint väder här så den största delen av dagen har vi spenderat ute med att gunga, leka i sandlådan och pyssla på i lekstugan.
När den lilla sov middag så passade jag på att sy om gardinerna till lekstugan och nu blev det rätt.
 
Igår var vi största delen av dagen hos mina föräldrar. Vi gick förbi en loppis där jag "fyndade" två barnstolar som ska vara i lekstugan. Jag tittade även på lite barnkläder, men de hade stora fläckar på sig och då vill jag inte köpa.
Sen kom även Cornelias kusiner till sin mormor och morfar, så då var huset fullt med glada barn. Stora kusinen hade med sig tatueringar så då fick Cornelia också en. Kan säga att det blev en mycket ledsen tjej, plåster och sånt är så hemskt. Sen när hon tittade på tatueringen försökte hon ta bort den, men idag så tycker hon att den är helt okej ;-)
 
 
J:s fiske verkar gå riktigt bra, han och en kille till fiskar tillsammans då den andra bara vill ha lite fisk... Hur som helst så har de fått ungefär 40kg ädelfisk.
 
 

Tjejhelg

Här hemma har vi tjejhelg då pappan i huset har packat sin fiskeväska och åk på en fiskeresa.
 
Det här verkar ganska lovande med fisk eller hur?!
 
Idag har vi varit och hälsat på min systeryster med familj på förmiddagen och efter det har vi bara varit hemma och myst på.
 
Nu ikväll började jag att sy gardiner till lekstugan men det tjorvade bara för mig, så det blir gör om -gör rätt imorgon istället!
 
Bäst att gå och lägga sig i tid ikväll för vem vet hur tidigt Cornelia tycker att vi ska kliva upp.
 
 
 

Stor tjej

Wiii nu har jag äntligen semester! Eller egentligen börjar jag semestern på måndag men fram tills dess har jag lediga dagar. Känns så skönt, nu är jag ledig ända tills den 3:e september.
 
Jag hade inte riktigt ro i kroppen att sova efter nattens arbete så jag har varit ganska trött idag, men nu har tröttheten gått över till pigghet så vi får se hur lätt det blir att somna ikväll.
Cornelia har varit med sin mormor idag. Medans hon har varit där så har J och svärfar satt fönster och lister runt dem i lekstugan. Det blev så himla fint, så imorgon ska jag nog sy gardiner dit in.
 
I bilen på väg hem från mormor frågade jag Cornelia vad hon hade fått för mat, då svarade hon korv. Trodde inte riktigt att jag skulle få ett svar så jag visste inte riktigt vad jag skulle tro. Frågade då vidare om hon hade ätit potatis till och hon svarar nej. Nästa fråga var om hon åt makaroner till korven och svaret blir då Ja och sen namnam. Sen säger hon även glass. Så jag ringer till min mamma för att kolla vad de åt till lunch och hon svarar korv och makaroner. Kunde då inte låta bli att fråga om de hade ätit nån glass och då säger mamma nej, så jag vet inte riktigt vad jag ska tro om det ;-)
Efter mitt och Cornelias samtal i bilen så kändes hon plötsligt så stor. Hjälp min lilla tjej är inte så liten längre. Om en månad ska hon börja på dagis.
 
 
 

Snart semester

Imorse (eller klockan 10) hängde jag på låset på polarn o pyret då jag hade hört att de skulle utöka sin rea. Så jag var fräck nog att göra ett omköp på en klänning (fick igen 100kr) och så köpte jag en rosa tunika, lila/vit randig tröja, blåa leggings och röda vantar.
 
Det här är några av Cornelias nya plagg. Klänningen (den randiga) och den turkosa tunikan köpte jag för två veckor sedan på rean. Till de här kläderna har jag köpa lila och turkosa leggings som passar riktigt bra till.
 
Sen var det en tröja till som jag ville köpa på rean men som var helt slut i rätt storlek. Men jag hoppas att Carin kanske hittar den i sin butik. Gillar verkligen de här färgerna ihop.
 
 
Bilder lånade från www.polarnopyret.se
 
 
Sen blev det lunch hemma innan hela familjen satt sig i bilen för att åka hem till Astrid med familj. Där hade Hanna bakat underbart goda bullar, vet inte hur många jag åt (skäms på mig...)
Måste ta och baka nån dag, frysen skriker efter lite fika ;-)
Tusen tack för gott fika idag, vi ses om en vecka igen!
 
Nästa onsdag styr våran bil till Lycksele djurpark tillsammans med Cornelias mormor, farfar, gammelfarmor och gammelfarfar (halva släkten). Ringde och bokade stuga igår kväll och fick sen höra att Hanna med familj också kommer att vara på samma camping då vi är där. Stugorna ligger även brevid varandra, känner mig nästan som en stalker.
 
Om några timmar är det dags för sista natten innan semestern, ska bli så skönt med 7 veckors ledighet.
 
Nu höll jag nästan på att glömma....
 
 
7:an står för att Cornelia blev till på sjunde insättningen, sen står C:et självklart för Cornelia ♥
 

Utsidan

Här har det inte hänt så mycket spännande saker idag... Känns som att alla dagar är ungefär likadana på sommaren. Idag har vi varit en sväng på stan där det var sommarmarknad. Samma saker som alltid såldes, Cornelia fick en vindsnurra men annars så blev det inga svindlade affärer.
 
Mina föräldrar har varit hit idag på middag, men det var mamma som gjorde maten (vi har det bra) Efter middagen blev det ett dopp i badtunnan för alla utom min pappa. Cornelia var mer under vattnet än ovanpå ytan.
 
Tänkte bjuda på en bild på lekstugan, mer bilder kommer senare då fönster och lister är på plats.
 
 
 
Kan ni gissa vad siffrorna på huset står för? Det är min syster som har kommit på det :-)
 
 
 

Ute dygnet runt

Här hemma känns det som att hemmet håller på att förfalla. Nästan all vaken tid spenderar vi ute på gården, där vi badar, leker och bygger. Precis som det ska vara på sommaren och semestern skulle jag först skriva men den har jag inte börjat än. En natt kvar!!!
 
Våra projekt går sakta men säkert framåt. Lekstugan saknar fönster, lister kring fönstrerna och en altan/veranda men är i alla fall lekfärdig. Så idag blev det lekstugepremiär för Cornelia. Hennes ansiktsuttryck när hon såg lekstugan utifrån imorse var nästan betalbart. Det blev många ojojoj... Sen när hon gick in i den så blev det ännu mer ojojoj innan hon började att leka.
 
Annars så har vi varit på 72års kalas idag hos Js mormor som bjöd på god mat och tårta.
 
 
 

Typiskt mig

Igår lyckades jag med nåt som jag knappt trodde kunde hända... En mygga (tror jag att det var) flög in i mitt ena öra och orsakade yrsel, smärta och nedsatt hörsel på det örat. Jag fick då lite av panik kan man säga och tog en topz för att försöka få ut den. Men hann inte mer än att sätta in topzen i örat så kom det blod på den, så mest troligt så hann myggan bita mig. Efter ett tag hör jag hur den låter till och sen försvinner den ut ur örat...
Idag känner jag mig lite svälld och har lite ont. Hoppas verkligen att det här går över av sig själv, har inte så stor lust att åka till vårdcentralen för det...
 
Cornelia har blivit förkyld, hon har lite feber, är rosslig och snorar. Men dagens väder som har bestått av regn i olika omgångar har passat oss perfekt. Så vi har varit inne och bara tagit det lugnt.
När jag pratade i telefonen på förmiddagen så tyckte jag att Cornelia blev riktigt tyst. Då hade hon somnade på golvet nedanför soffan...
 
 
Idag firar jag & J 12 år tillsammans ♥ Tiden har verkligen gått fort, de här 12 åren känns verkligen inte som det. De sägs ju att tiden går fort när man har roligt ;-)
 
 
 
 

Bygger

De två senaste dagarna har gått i byggetstecken. Gårdagen ägnade jag åt att måla lister och sånt till lekstugan. J roade sig med att kapa till golvlisterna, så projekt lekstuga går framåt.
 
Idag har  tillsammans med sin pappa, morfar och en kompis isolerat väggar och tak i bodan. Så även det projektet går framåt :-)
 
Annars så känner jag mig ganska slut, behöver verkligen semester. Men nu är det inte så länge kvar. Jobbar sista passet på onsdag.
Nu blir det snart sängen för mig.

Svar

Jag vet att när man väljer att blogga så kan man få lite olika sorters respons på sina inlägg. Efter gårdagens inlägg så fick jag en kommentar som jag väljer att visa här för att sen svara på den.
 
 
Anna:
"blir så arg när man smittar sina barn medvetet, föräldrar som beställer just vattkoppsviruset ja det har gått så långt att man till och med beställer från viruset från internet VAD fan har hänt med mänskligheten? har en bekant som fick just vattkoppor Och som följd även hjärninflamation som är en möjlig biverkning om man har otur för det är inte och leka med, skulle aldrig förlåta mig själv om just mitt barn får nån svår följdsjukdom av vattkoppsviruset om jag vetat att jag utsatt barnetför smitta. Nä skärpning, utsätt inte ditt barn för smitta och inte någon annans barn heller."
 
Ja du Anna, vet inte riktigt hur jag ska börja att svara på din kommentar. Vattkoppar räknas till de klassiska barnsjukdomarna som man just helst ska få som barn. Symtomen är i regel lindrigare ju yngre barnet är. Vuxna som drabbas kan bli riktigt sjuka. Att få hjärninflammation är väldigt sällsynt och drabbar 1 barn av 1000, alltså en promille och det går nästan alltid över utan behandling.
Jag misstänker att din bekant drabbades av vattkoppor i vuxen ålder och då blir det som sagt var mycket jobbigare.
 
Så här i vårat hem är vattkoppar mer än gärna välkomna! Om Cornelia har blivit smittad nu så är det bara att komma och hälsa på med era barn. Ni som har långt hit kan jag skicka en påse med viruset med brev ;-)

Sliten

Är en trött och sliten Sara som sitter här framför datorn, egentligen borde jag nog gå och lägga mig istället för att skriva här. Nattens arbete gick bara bra, under själva natten i alla fall. På morgonen blev det en massa diskussioner och tråkigheter....
 
Medans jag har försökt att sova idag så har Cornelia varit med sin mormor, hon har även träffat sina kusiner och moster. Ett besök hos mina föräldrars grannar har hon också hunnit med, för i det huset härjade det vattkoppor. Så jag hoppas att Cornelia kommer att vara prickig om två veckor. Hade varit skönt att göra bort det nu innan hon börjar dagis.
 
Lika bra att gå och lägga sig nu och hoppas att sömnen kommer fort, annars blir det att bläddra lite i en tidning.
 
 
 

Pyssel

Ytterligare en natt avklarad, nu återstår 5 arbetspass innan den efterlängtade semestern på 7 veckor. Direkt efter jobbet imorgonbitti åker jag till min föräldrar och sover där några timmar. Cornelia ska vara där och leka med sin mormor medans jag sover och J jobbar.
 
Igår fick Cornelias bord en liten makeover i form av en bit vävplast och en häftpistol.
 
Bordet före
 
.......och efteråt

Ikea

Även idag var det halvtaskigt väder så vi packade istället in oss i bilen och åkte upp till ikea. En alltid lika trevlig utflykt. Idag blev det lite smått och gott till lekstugan. Åh vad jag längtar tills jag får börja att fixa i ordning den.
 
Lite senare är det dags för mig att jobba, men innan dess så ska jag hinna med lite mer bus med den lilla.