Byske

Igår morse gick jag av efter en intensiv jobbar vecka med 6 nätter. Husvagnen hade vi packat under helgen så efter för lite sömn från min sida så satt vi oss i bilen för att åka på en liten kortare semester tripp. 
 
Våran tanke var att åka till Lycksele djurpark direkt men efter att min kusin och hennes familj bestämt sig för åka till Byske havsbad så valde vi att följa med. Så här på Norrlands bästa havsbad har vi spenderat natten och vi är så nöjda med vårt val. Det är riktigt fint här. Härligt utomhus bad, fin strandstrand och riktigt barnvänligt med piratskepp, hoppleksaker och gungor. 
Igår doppade jag mig för första gången i år och det hör inte till vanligheten ;) 
 
Tyvärr blev Cornelia dålig i magen igår, så det blev lite jobbigt. Inatt har hon sovit oroligt så jag hoppas att hon inte håller på att bli sjuk. 
 
Idag får vi se om vi fortsätter till Lycksele eller om vi stannar kvar här, det verkar i alla fall bli fint väder. Det bästa med husvagnslivet är att man inte behöver planera så mycket, man åker dit man vill och då finns det nästan alltid campingplatser lediga. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Byske är så fint! Vi var dit en sommar då vi lekte tältcampare, en kort karriär men en fin camping :) Kanske vi kan ta oss dit tillsammans nästa sommar?!

Sv: Varken urin- eller blodprov visade något, så hon är nog ingen diabetiker ;) Men om hon fortsätter att dricka såhär mycket och tappar på vikten så måste de göra något för att ta reda på vad som inte stämmer. Men jag kan säga att jag drog en lättnadens suck..

Vi ska lägga ut för 660'000, och hoppas att det finns någon som är villig att ge så mycket (eller mer!). Nu står väskan packad i hallen, ikväll åker jag iväg :D

2013-08-07 @ 12:49:50
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Mammatea

Kul med lite mer semester

2013-08-08 @ 10:38:20
URL: http://mammatea.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback