Mycket som hänt

I våras kom det fram att min mamma har en syster som blev bortadopterad vid födseln. Det här är inget som vi har vetat av så det blev en stor chock då det kom fram. Av mormor fick vi inte veta mycket då hon hade förträngt allt det här. Pappan till barnet var en mycket olämplig pappa så därför kunde/fick hon inte behålla barnet. 
Så vi har letat och fick då fram ett namn på det här barnet. Efter mycket funderande så kom mamma fram till att skriva ett brev till sin syster. 
Allt det här hade kunnat sluta hur som helst men allt blev precis som på tv. Brevet kom fram och "barnet" mailade tillbaka på en gång. Hon blev så glad och tacksam att vi hade hittat hon. 
Jag som alltid har haft en liten släkt har nu fått en moster, två kusiner och Cornelia har fått 2 tremänningar. Vi har inte träffats än, men vi har mailat en hel del. Det märks att vi har många likheter med varandra 
 
Annars så händer det väl inte så mycket här hemma. Vi håller på att avsluta alla sommarens projekt, men det tar tid. Det mesta är så väder beroende. Idag hoppas jag på att kunna måla lite grann. J håller på att sätta kantsten längst uppfarten. 
 
Igår gjorde jag, Cornelia och mama ikea och Finland. I Finland köpte jag ett par nya kuoma vinterskor och ett par skalvantar till Cornelia. Hon har växt som bara den i sommar. Hon har dragit iväg på längden och samtidigt blivit smalare. 
Hon känns så stor då hon inte har blöja och tutte längre. 
I fredags ville hon inte till dagis, så J bestämde sig för att han en pappa/dotter dag. Jag misstänker att det varefter torsdagens händelse på dagis som hon inte ville åka dit. Då hade nämligen nån av fröknarna satt på henne en blöja fast hon inte ville (det hade inte hänt nån olycka på hela dagen). Så när hon kom hem var hon ledsen och berättade att .... hade satt på henne en blöja och hon är ingen bebis.
 
Imorgon är hon ledig men på tisdag ska jag prata med personalen och berätta vad Cornelia säger, kanske är det så att det bara har blivit nåt missförstånd. 

Kommentarer
Postat av: Mammatea

Spännande med nya släktingar!

Stackars C! Är ni bra att prata med personalen om vad som hänt och hur C upplevde det.

2013-08-25 @ 13:04:15
URL: http://mammatea.se
Postat av: Hanna

Vad skönt att det gått bra med "nya" mostern, och vad kul med fler släktingar! :)

Sv: Haha, tomten..Den är ett kapitel för sig ;) Vi ska o röja ris nu i höst (är tanken iaf), och sen får en grävmaskin ta hand om resten och grovplanera :)

2013-08-25 @ 22:13:42
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Hanna

Sv: Jag säger ofta att "den här åldern måste vara den roligaste", och flyttar fram det allt eftersom Astrid blir äldre. Men nu tror jag verkligen att vi hittat den roligaste åldern! Alla funderingar, när hon pratar..Varje dag är som en komedi :D

Fastighetsbyrån har börjat att ofta ha vipvisningar, då ska man ha lånelöfte och anmält sig. Sedan blir det vanlig visning om man inte sålt på första visningen :)

2013-08-26 @ 21:17:47
URL: http://hannovsky.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback