Furuvik

Igår startade vi våran sommarresa söderut. Då Cornelia inte sov mer än 15 minuter i bilen så var det en ganska grinig och less tjej efter 30 mil så virat första nattstop blev i Normaling där vi tog in på en camping. Då vi kommer fram märker vi batteriet i husvagnen är helt slut, så vi stoppar in elsladden men den orkar ändå inte ladda upp batteriet. Där står vi mitt ute i ingenstans utan batteri och laddare. 
Imorse fick vi iaf tag i en laddare från husvagnsgrannen men fast vi laddade i flera timmar så blev batteriet bara halvfullt. 
 
Så resans andra stop (nu räknar jag inte med små kiss och matstop) blev i Sundsvall där vi fick köpa ett nytt batteri på biltema. In med det nya och sen fortsatte vi till Furuvik där vi är nu. Och det nya batteriet fungerar klockrent (peppar peppar) 
Här ska vi vara tills på tisdag, fram tills dess ska nog Cornelias faster och hennes kille ha hunnit ikapp oss så de får följa med oss på semestern. 
 
Imorgon blir det en heldag på djurparken, kan berätta att Cornelia längtar. Hon har surrat om aporna halva resan ;) Även jag ser fram emot djurparken. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mammatea

Kul med djurparkbesök!

2013-07-07 @ 07:24:24
URL: http://mammatea.se
Postat av: Hanna Karlsson

furuvik är jättebra. :-)

2013-07-08 @ 08:29:55
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback