Våran semester

I onsdags kom vi hem efter nästan två veckors underbar husvagnssemester.
Vi startade våran semester här hemma och vi har hela tiden utgått efter Cornelias bilhumör. Vårat första stop blev då på en camping i Nordmaling som ligger ungefär 5mil söder om Umeå. Där stannade vi en natt innan vi körde vidare till Furuvik.
 
 
Den här söta nallen var på camping och delade ut godis till alla barn
 

 

Två hela dagar gick vi i Furuviksparken och tittade på alla härliga djur och åkte karuseller, vi hann även med att vinna två kg choklad :-)
 
Efter Furuvik så var målet Ullared men det tyckte jag blev lite för långt att köra på en gång så då bestämde vi att ta ett stop i Vingåker först. Där finns en jättestor outlet så det var dit jag ville ;-)) Hittade några t-shirts till J och en kjol till Cornelia, sparade mig inför Ullaredsshoppingen...
 
Sen åkte vi då vidare till Ullared där vi tog in på Gekås egen camping. Vi hade tur att få en fin plats med gräs. Jag & svägerskan tillbringade dagarna inne på Gekås medan J, Cornelia och svägerskans kille tillbringade dagarna med att bada och utforska omgivningarna. Perfekt fördelning för oss alla ;-)
 
 
 
En massa saker fyndades i detta underbara varuhus, behöver jag säga att jag vill dit igen och gärna nästa vecka ;-)
Kläder till oss alla tre fick följa med hem, hårprodukter, leksaker, presenter, smycken, väskor, plånbok, taklampa, husgeråd mm fick följa med oss hem. Jag är glad att jag hade både bilen och husvagnen att packa i.
 
Det här är bara en liten del av shoppingen...
 
Vidare från Ullared till huvudstaden där vi tog in på en camping i Gålö. Den campingen låg riktigt fint till med Stockholms längsta sandstrand. Där badades det och vi tog oss även ut på shoppingturer. Jag måste erkänna att jag är glad att det var J som körde bilen och inte jag i Stockholm. Inte roligt att komma med husvagn och köra där det är 4-5 filer i tunnlar och inte veta var man ska med en GPS som tappade satellit. Då var jag nervös...
 
 
Efter Stockholm så började vi styra våran bil hemåt. Vi körde till Sundsvall där vi stannade två nätter på en fin camping. Då blåste det tyvärr ganska mycket så där fick vi nöja oss med lekparken och lite mer shopping. Som ni märker har det blivit en hel del shopping under semestern ;-)
 
Efter en semester på 340mil så kanske nån tror att jag är nöjd för ett tag nu. Men jag hann bara komma hem i onsdags och i torsdags ville jag iväg igen. Men tyvärr blev det inte så då, men jag hoppas att vi ska hinna med nån fler tur innan sommaren är slut.
Imorgon börjar jag i alla fall om att jobba men jag har ju lediga dagar ;-)  
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mammatea

Vilken toppen semester ni verkar ha haft!

2013-07-23 @ 23:46:12
URL: http://mammatea.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback