Midsommar

Våran första riktiga husvagnssemester börjar lida mot sitt slut med en natt kvar. Vi har upplevt både sol, regn och åska. Vi har haft en toppen helg med Härliga människor. 
 
Igår gjorde Hanna, Crille, Astrid och Elsa oss sällskap här på campingen. Stortjejerna badade (plus Hanna & Crille) , ansiktena målades, popcorn och sockervadd slank ner i magarna Innan den var dags för en liten promenad över en hängbro (hjälp....) 
 
Till middag blev det grillat tillsammans med potatissallad och efterrätten bestod av en smarrig tårta. Vi åt med andra ord en hel del under dagen/natten, så mycket att vi inte ens orkade ta fram chips och sånt ;)
 
Klockan 21 var fortfarande alla tre barn uppe så då tog papporna hand om läggningarna mödans vi mammor fortsatte lösa världsproblem. Både J och Crille somnade, men vi superkvinnor fortsatte att nattsudda till halv ett. 
 
Idag hade jag önskat en sovmorgon men Cornelia slog upp sina bruna ögon strax efter sex och ville fortsätta ha tjejfest. Cornelia, Astrid och en flicka till stängde in sig i husvagnen med radion på medan de dansade så hela husvagnen skakade, skrattandes och surrandes,  en helt vanlig tjejfest med andra ord ;) 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mammatea

Låter som en väldigt bra helg!

2013-06-22 @ 20:15:55
URL: http://mammatea.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback