Senaste dagarna

Nu har vi haft många dagar med tidiga morgonar (nätter) då Cornelia har vaknat mellan 4 och max halv fem. Så vi har känt oss ganska slut och försökt att vila då hon har vilat.
 
I fredags var vi på afterwork tillsammans med en annan familj. Cornelia njöt av att vara där. Hon var riktigt trött innan vi åkte dit men väl där blev det full rulle på henne ;-)
 
I lördags hade vi Hanna, Crille, Astrid och Elsa här på middag. Alltid lika trevligt att få umgås. Man märker att tjejerna blir äldre och äldre då de för första gången gick upp till Cornelias rum själva och började att leka.
 
I söndags var det tänkt att vi skulle åka och bada tillsammans med grannarna men de planerna fick vi stryka då Cornelia har öroninflammation. Istället tog vi en skön slappardag hemma. Inte helt fel det heller.
 
Två nätter har jag nu fått vabba, men idag tar Cornelia sina sista tabletter så jag kommer att kunna jobba inatt och imorgon får hon åka till dagis ÄNTLIGEN!
 
Just nu ligger den lilla och sover middag och tanken var att jag också skulle göra det men ibland kan man inte somna på beställning.
 

Kommentarer
Postat av: Mammatea

Skönt att C verkar må bättre!

2013-11-19 @ 19:10:30
URL: http://mammatea.se
Postat av: Hanna

Hoppas att det dröjer länge till nästa sjukomgång!

Sv: Men har det inte blivit bättre! Förstår att du känner dig som en zombie..Vad tusan ska man göra egentligen?!

Hehe, nä precis, då kanske han blir ledsen om han blir bortglömd ;) Tiden bara flyger..samtidigt som det är så härligt att se hur båda barnen växer och utvecklas så vill jag pausa ibland. Behålla dem små ett liiiitet tag till bara..

Jag tog inte FP i år eftersom att det är femte julen vi har öppet, och jag bara har jobbat en ;) Kändes inte riktigt rättvist, men 2015 ska jag banne mig vara ledig, det är nästa jul vi firar med min familj :) Vi har också så, antingen jul eller nyår, och jag väljer då absolut hellre att jobba nyår! Skönt att vara långledig, är J också hemma?

Jag är absolut taggad på burgare på O'Learys! Sms:ar dig!

2013-11-21 @ 21:08:38
URL: http://hannovsky.blogspot.com
Postat av: Marie

Hoppas nätterna rättat till sig.
Kan inte kommentera på ditt nyaste inlägg :-/. Men trots fläskläpp så är hon ju toksöt.

2013-11-25 @ 15:10:06
URL: http://familjedrommar.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback