Våran vecka

Sitter här hemma i ett mörkt hus, det enda som lyser upp här hemma är värmeljusen och datorn. Strömmen har kommit och gått hela eftermiddagen, men nu har den varit borta i drygt en timme. Försvann så där lagomt till att jag skulle börja sy Cornelias halloween tröja. Inte så mycket att göra åt det, mer än att hoppas att den kommer tillbaka snart.

 

Den här veckan har vi varit på 3års kontroll med Cornelia. Där vägdes och mättes hon, nu är hon 98,4cm lång och väger 17,5kg. En ganska stor tjej med andra ord. De kontrollerade hennes tal med hjälp av att visa bilder som hon skulle säga vad det var och vad man gjorde med saken. Det klarade hon galant. Sen skulle hon även rita och då sa jag till barnsköterskan att jag inte tyckte att hon var så duktig på det, men det enda som en 3åring ska kunna var att rita ringar och det kunde hon utan att jag visste om det.
Balansen skulle också kollas, då var det tänkt att Cornelia skulle hoppa på golvet utan att hålla i sig men det ville hon inte. Men det kan bero på att hon har sämre balans pga sina öronproblem.
I slutet av vårat besök så började Cornelia att svamla och skoja med sköterskan ;-)

 

Igår var jag ut med några kollegor från jobbet. Vi åt god mat och surrade (och dansade lite grann...)
En rolig kväll med andra ord. Trodde att jag skulle vara tröttare idag, men var uppe redan vid 8 tiden på morgonen, så det var ju tidigt.

 

Fortfarande ingen ström här hemma så jag tror att det får bli en tidig kväll....


Kommentarer
Postat av: Mammatea

Skönt att 3årskontrollen gick så bra! Känns som de kan mer än vad vi föräldrar tror ibland.

2013-10-27 @ 05:40:45
URL: http://mammatea.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback