5år idag

Undra om det blir oväder imorgon, andra inlägget för ikväll ;) 

Idag är ingen vanlig dag för det är Cornelias 5års dag, hurra hurra hurra! 

Jag blir alldeles sentimental då jag tänker på förlossningen och BB tiden, tänk efter alla år av kämpande så var hon äntligen här. Om ni vill läsa om det bästa som har hänt oss så kan ni läsa här: http://lillaunderbarn.blogg.se/category/forlossningen-bb-tiden.html

5år idag alltså. Cornelia är en busig, glad och alldeles underbar dotter. Hon känns helt plötsligt så stor.

Hon har haft kalas i två dagar. Igår började hon med ett kalas för sina vänner och idag hade vi släkten här. Så hon har blivit uppvaktad med fika, blommor och presenter. Hennes standardfras idag har varit: det är min dag idag för jag fyller år och då får man bestämma. 


Som ni kanske ser på kläderna så är Frost och framförallt Elsa  fortfarande det bästa som finns. 

Det senaste 5åren har varit det bästa i vårat liv. Innan Cornelia föddes trodde jag inte att man kunde älska nån lika mycket som jag älskar henne. 

En liten sammanfattning

Nu är det nästan ett halvår sedan jag uppdaterade här, så det kanske inte är så många kvar som läser (förutom svärfar och mamma) Om det finns nån kvar så får ni gärna lämna ett litet meddelande ;) 

Sommaren gick fort, vi spenderade i stort sett alla lediga dagar i vårat nya sommarparadis i Byske där vi har haft husvagnen uppställd på en säsongsplats. Nästa sommar ska vi dit igen :)) 
I Byske lärde vi känna en massa nya underbara människor. Vi var ett gäng som umgicks där Cornelia var yngst och äldsta var kring 70år. 
Cornelia fick nya kompisar, hon var med många äldre barn i 10-13års åldern. De tyckte nog att hon var rätt så söt och säkert jobbig ibland ;) 
I början av juli fick våran katt 4 kattungar i husvagnen, så det var full fart hela sommaren kan man säga. När hösten kom tog vi hem husvagnen igen och började om med vardagslivet och allt vad det innebär. 

Cornelia hann väl gå på förskolan i en månad ungefär innan hon fick konstiga utslag kring munnen och bakom ena örat. Efter ett besök på hälsocentralen fick hon diagnosen ringorm. På 1 månad hann hon vara på förskolan 3dagar så vi hade en ledsen tjej som bara ville vara med sina kompisar. 

Annars så har vi varit till sjukhuset och utrett vidare. Proverna som togs innan sommaren visade inget. Det har hänt mycket i Cornelias utveckling i sommar, hon är inte lika klumpig längre. Det känns som att kroppen hänger med bättre nu, eller så har hon inte lika bråttom längre. 
För en månad sedan ungefär lärde sig Cornelia att cykla utan stödhjul. Kan säga att det var en mycket stolt tjej och föräldrar.