Julstress?

Jag undrar om det är all julstress som gör att jag glömmer/missar att göra inlägg här ;-) Nä skämt och sido, här känner jag inte av nån julstress tyvärr har jag ingen julkänsla alls än. Men den kanske kommer...

Igår var jag & dottern och postade iväg några tradera vinster, sen åkte vi förbi mitt jobb, julhandlade och sist var vi till sjukhuset och hälsade på en kompis till mig som har sin mamma där.
När vi sen kommer hem så har Cornelia bara 1 Hestra handske... irriterad blev jag efter att ha gått igenom bilen och upptäcker att den inte finns där.
Började då att fundera, vet att hon hade handskarna på sig då vi gick från mitt jobb, när vi sen kom till affären hade hon tagit av sig både handskar och mössa.

hmm det var bara att sätta sig i bilen och åka runt på ställerna som jag hade varit på. Jag hittade då inte vanten... Men innan vi åkte hem igen så funderade jag igen och tänkte att det mest logiska stället som handsken kunde vara på var på parkeringen på affären. Så vi kollade där igen på vinst eller förlust och vad hittar jag där om inte Cornelias fina handske.
Kändes riktigt bra, var inte så sugen på att köpa nya handskar till henne för 300kr.

Vi fick sovmorgon imorse till 7:30 sånt tackar vi inte nej till. Då hade i och för sig Cornelia ätit välling 5:45.


Kommentarer
Postat av: Sara

Hahaha, Bettan och Doris alltså.. :) Kanon, då kan vi släppa namnfrågan. :D

2011-12-21 @ 12:10:29
URL: http://langtaneftertresamhet.blogspot.com
Postat av: avlangtan

Va söt hon är i västen!:)



Tur du hittade vanten, sånt är ju riktigt retligt annars.



Julkänslan kommer nog! Här är jag redo inför jul, bara lite orolig för magsjukan som går överallt här. Vi vill inte ha den!

2011-12-21 @ 12:24:17
URL: http://avlangtantilldig.se
Postat av: Carin - mamma till Alice

Va bra med handsken! Ibland har man tur! :) Alice tappade sin vante (dock ingen dyr, rosa med hello kitty från HM för 29kr typ ;) i en affär och vi letade och letade där inne. Sen utanför så hade något antagligen hittat den och lagt den åt sidan! Woho!



Vad cool hon är tjejen i sin pälsväst. De där legginsen har Alice också, dom är super, funderar på at köpa en stor större också. :)

2011-12-21 @ 13:07:39
URL: http://thew.blogg.se/
Postat av: moster

åååh! världens finaste horny corny :))

2011-12-21 @ 21:42:48
Postat av: Carin - mamma till Alice

"en stor större" vad bra det går för mig att stava. ;) Jag köpte faktiskt ett par i en storlek större idag, tänkte på det jag skrev när jag gick på HM och snappade åt mig det sista paret stl 86! Woho! ;)

2011-12-21 @ 23:02:24
URL: http://thew.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hon är ju så fantastiskt söt! Tur ni hittade vanten, så surt när man tappar bort något man verkligen tycker om också.



Fick sova till 6:45 idag, whiiii :D

2011-12-23 @ 19:02:41

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback