Tänder

Igår upptäckte jag Cornelias tredje tand. Den här sitter i övre käken. Så nu förstår jag varför gumman har varit dålig i magen i några dagar och varit lite små kinkig, allt har en förklaring. Denna gång var det tänderna som spökade.



Jag håller på att bli tokig på min dator eller om det nu är vårat internet som tjorvar, hur som helst så är det så segt. Så jag hoppas att våran "datordoktor" kommer hit nån dag och kollar på problemet...

Idag ska vi till mina föräldrar och sätta upp ett stort partytält och hämta en massa bord och stolar inför lördagens 50års fest. Så det är full rulle här med andra ord.
Just nu sover både J & Cornelia så jag hoppas att de vaknar snart så vi får ta och åka iväg. C har haft det lite jobbigt inatt, våra grannar var uppe halva natten och hade det trevligt vilket medförde en hel del höga ljud så därför var våran dotter vaken mellan 23:30-01:30 ungefär, kul eller inte!

Hoppas att allt är bra med er och att ni njuter av sommaren!

Kommentarer
Postat av: Emelie

Ja hua vad det luktar..



Vi hittade ett ställe där det fanns rätt så mycket men de var fortfarande omogna.. ska ut imorgon igen kanske och se om de gulnat lite eller om vi hittar något ställe längre ner för berget.

2011-07-20 @ 19:53:35
URL: http://kronsten.blogspot.com
Postat av: Ida & Jouline

Stackars våra töser :( ja detta är Joulines första men den syns inte.

Men jag är 99% säker på att det är därför hon är som hon är.

Kram

2011-07-21 @ 11:19:23
URL: http://alexandraida.blogg.se/
Postat av: Erica

Hejsan!



Kanske om de man delar ut till tappar bort dem så man har i reserv? Så tänkte jag i alla fall! Vad tyckte du har du hunnit prova ännu?

2011-07-21 @ 20:01:32
URL: http://www.flatcoated.bloggagratis.se
Postat av: Phillipkathinka

Really great site man!!

2011-11-30 @ 13:30:21
URL: http://phillipkathinka.blogspoo.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback