Möhippa

Igår kväll blev det en liten spontanfest med våra grannar. Vi hade en riktigt trevlig kväll med mycket prat, skratt och kubb. Blir att umgås rätt så intensivt med dem när de bara är här på sommrarna och resten av året bor i Norge.

Ikväll ska jag iväg på möhippa, det är min mellersta kusin som ska gifta sig. Jag tror tyvärr inte att hon som håller i det har ordnat nåt roligt som hon ska göra, så jag tror att det blir rätt så lugnt. Jag hade gärna velat att vi skulle hitta på nåt med henne, men än är det ju inte för sent att komma på nåt :-)

Min egen möhippa var också lugn, det började med att jag blev upphämtad av en motorcykel... visste inte vem som körde så det var lite panik att åka med den. Sen fick jag åka till stan och där väntade syrran på mig. Sedan fick jag gå och plocka och färga mina ögonbryn och efter det tillbaka till syrrans lägenhet. Sen kommer jag inte riktigt ihåg vad som hände sen men vi gick i alla fall upp till en festlokal i syrrans hus och där var det en massa folk. Vi åt och drack gott och sedan var det väl meningen att vi skulle ut på stan men det blev inget med det pga vädret så jag kom lindrigt undan :-)

Kommentarer
Postat av: Greta

Du kan söka efter speciella bloggar eller bara på ett speciellt ord, i sökrutan uppe till höger.

2009-07-15 @ 14:18:05
URL: http://morgonstund.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback