Provsvar

Igår ringde min barnmorska upp mig för att berätta om mina provsvar som hade kommit in. Urinprovet visade att jag hade lite äggvita och protein i urinen, så jag ska lämna ett morgonurinprov på tisdag för att se om det fortfarande visar nåt då. För om det gör det så måste det skickas iväg på odling.

Jag blev självklart orolig efter detta samtal då man genast tänker på havandeskapsförgiftning.
Men barnmorskan lugnade mig med att stickorna som man använder är så känsliga så det räcker med att jag skulle haft en flytning precis då jag kissade. Men jag tror inte att jag hade det.

Mitt blodvärde hade sjunkit från 122 till 110 så nu ska jag börja äta 2 järntabletter om dagen. Måste verkligen försöka göra det. Är inte det lättaste att få i sig de där stora kapslarna men vad gör man inte för pyret?!

Mitt blodsocker låg också bra, hade 5 och då hade jag en stund innan ätit några kakor... jag vet, fy skäms Sara för att äta såna onyttiga saker ;)



Kommentarer
Postat av: Tea

Det är säkert ingenting att oro sig för. Kran

2010-08-04 @ 13:30:56
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/
Postat av: Lotta

Det är så hårt tryck på njurarna när man kommit långt i graviditeten så det är vanligt att lite protein passerar. Så sa min BM när jag helt plötsligt inte fick 0 på snabbstickorna. Hoppas att det är samma för dig nu.



Du får äta järntabletter och kakor tillsammans så kanske järnet går ner lättare ;)

2010-08-04 @ 14:26:25
URL: http://knyte.wordpress.com
Postat av: http://avlangtan.blogspot.com/



Hoppas provet ser bra ut på tisdag! men det ska det nog göra. :)

2010-08-04 @ 17:52:50
Postat av: towis

Jag åt också två järntabletter genom hela graviditeten och nu efter måste jag fortsätta med två per dag i 3 månader då jag förlorade så mkt blod... segt men de hjälper ju faktiskt!

2010-08-05 @ 08:19:28
URL: http://towis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback