Onyttig...

Sitter här vid datorna och känner mig seg, varför vet jag egentligen inte för jag har inte gjort nåt särskillt. Men det kanske är där felet är, att jag är uttråkad. Behöver ha nåt att göra och det är nu...
Egentligen så borde jag gå en sväng med dammsugaren men det känner jag mig inte alls sugen på.
Det lutar nog åt att jag tar och går och lägger mig en stund och läser lite, det är alltid lika avkopplande och stimulerande.

Igår gjorde jag hjärt- och stjärnformade toastar som vi åt på kvällen. Jag hade egentligen tänkt att göra det på nyårsafton, men då våran kompis inte gillar skaldjur så hoppade vi över det.
Det är ju inte så nyttigt att äta en toast men så himla gott det är. På måndag är det skärpning med stort S för mig. Då kommer jag att köra LCHF stenhårt, bara så ni vet ;-)




Kommentarer
Postat av: Fru barnlös

Jag borde också städa och tvätta... Men sitter här med feber och snuva så det får nog vänta.

2010-01-02 @ 15:03:58
URL: http://langrean9manader.blogspot.com/
Postat av: Lila

Vilka söta toast du gjort. En rolig idè. Har också kört LCHF dieten, och den fungerade jättebra både på mig och min man, superbra som diet men för mig höll det inte i längden då jag är sån att så fort jag förbjuder mig något så går det rakt åt skogen. Liksom dömt att misslyckas. Därför är VV så himla bra för mig, inga förbud bara prioriteringar.



Jo, det där om studentrum. Just nu pluggar jag på Universitetet, Sthlm vilket fungerar bra i resväg. Men när jag ska gå mitt sista obligatoriska år är kurserna i Västerås vilket innebär 3.5 tim enkel resa för mig. Vilket då blir 7 tim tåg per dag för 2-3 timmars föreläsningar. Både jag och min man känner att det inte är hållbart. Så därför bestämde vi häromdagen att jag skaffar ett studentrum/lägenhet i Västerås så blir jag kvar dem dagar som föreläsningarna är, pluggar gärnet. Sen när jag kommer hem så är jag bara mamma och fru.



Så nu får jag känna på hur det är att vara en riktig student:)



kramis L

2010-01-03 @ 09:40:04
URL: http://drommenometttillbarn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

» Namn

» E-postadress (Publiceras ej)

» URL/Bloggadress

» Kommentar

Kom ihåg mig?          
Trackback